Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11661 11662 11663 11664 11665 11666 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

NaviRetlav

PostPosted: Thu May 05, 2005 4:17 am

Ozzwald
Akiko Tamashii
eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare
kto sie zamieni rodzinka? stare
mi tez to mowia... tyle ze jak mnie glod przycisnie to mam srodki by sobie pizze zamowic...

no wiesh .... ja piizzzy nie zamoowie do mdk ... bo mnie wyzuca ... tu nawet trza miec czyste booty ... bo sprataczki ganija ... sweatdrop
PostPosted: Thu May 05, 2005 4:20 am

Kiart
Akiko Tamashii
eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare

tez tak mam ... mnie tylko obiad robia ...^^ i czasami sniadanie ...

...tak to zawsze sniadanie i kolacja we wlasnym zakresie ... stare
mi obiadki robia w sobote i w niedziele a w tygodniu to jak komu sie chce _-_ kolacyjke to mi mamuska robi ale czesto mowie ze sama sobie zrobie bo jak powiem co chce to potem marudzi cos pod nosem albo mi chleb czyms grubo posmaruje xp ....a sniadanko to juz wlasnymi raczkami xd

Akiko Tamashii

Kiart

PostPosted: Thu May 05, 2005 4:22 am

Akiko Tamashii
Kiart
Akiko Tamashii

tez tak mam ... mnie tylko obiad robia ...^^ i czasami sniadanie ...

...tak to zawsze sniadanie i kolacja we wlasnym zakresie ... stare
mi obiadki robia w sobote i w niedziele a w tygodniu to jak komu sie chce _-_ kolacyjke to mi mamuska robi ale czesto mowie ze sama sobie zrobie bo jak powiem co chce to potem marudzi cos pod nosem albo mi chleb czyms grubo posmaruje xp ....a sniadanko to juz wlasnymi raczkami xd

wink
PostPosted: Thu May 05, 2005 4:23 am

Neilameane
Ozzwald
Akiko Tamashii
mi tez to mowia... tyle ze jak mnie glod przycisnie to mam srodki by sobie pizze zamowic...

Ja otwieram lodowke: nic nie ma. Otwieram spizarnie: nic nie ma. Ide prze TV lub kompa.
przynajmnie nie masz problemooff z odchudzaniem xd

Tomir

Neilameane

PostPosted: Thu May 05, 2005 4:24 am

Sir_Snajper
Neilameane
Ozzwald
Akiko Tamashii

Ja otwieram lodowke: nic nie ma. Otwieram spizarnie: nic nie ma. Ide prze TV lub kompa.

biedna neil
*glaszcze*
na pocieszenie
*prztuuuuuuuuuul*

{B] *tuli sie ^^*
PostPosted: Thu May 05, 2005 4:29 am

A ja tez wlasnie sniadanko zjadlam. Rybkie mi mama podgrzala :>>> taka dobra dobra. Ale poniewaz dalej jestem glodna, a rodzice poszli sio, to sobie chyba niedlugo zrobie nalesnikow.

Rynn the Vampire
Crew

Ryhol

PostPosted: Thu May 05, 2005 4:30 am

Tomir
Neilameane
Ozzwald
Akiko Tamashii

Ja jem tyle ze az sam sie dziwie ze taki chudy jestem, nie mowiac tutaj juz o slodyczach ktorych jestem maniakiem (:
PostPosted: Thu May 05, 2005 4:31 am

Jak ja nalesniki robie, to potem cala kuchnia jest w tym ciescie ==' Ale same nalesniki potem sa dobre ^^

Neilameane

Ozzwald

Ryhol
Tomir
Neilameane
Ozzwald
Akiko Tamashii

Ja jem tyle ze az sam sie dziwie ze taki chudy jestem, nie mowiac tutaj juz o slodyczach ktorych jestem maniakiem (:
tez tak mam.... powoli to sie staje moim przeklenstwem bo ja chce przytyc....

Rynn the Vampire
A ja tez wlasnie sniadanko zjadlam. Rybkie mi mama podgrzala :>>> taka dobra dobra. Ale poniewaz dalej jestem glodna, a rodzice poszli sio, to sobie chyba niedlugo zrobie nalesnikow.

Witaj ...^^

blaugh

Kiart

Nightcatt

PostPosted: Thu May 05, 2005 4:32 am

wszyscy głodni biggrin
PostPosted: Thu May 05, 2005 4:33 am

Ozzwald
Ryhol
Tomir
Neilameane
Ozzwald
Akiko Tamashii

tez tak mam.... powoli to sie staje moim przeklenstwem bo ja chce przytyc....

nom ja ostatnio tez chcialem przytyc ale moja waga wach sie od 58 do 60 kg przy wzroscie 172cm wiec najgorzej w sumie niejest (:

Ryhol

Nightcatt

PostPosted: Thu May 05, 2005 4:34 am

ale te ryby biorą scream

Nightmaree
wszyscy głodni biggrin

i wszyscy gadaja o jedzeniu ... razz

Ryhol skracaj troszke cytaty ...^^

Kiart

NaviRetlav

Rynn the Vampire

czesc ....

a ja dalej z koomplami rybki lowimy ... i cudzoziemcy nam bassy kradna crying

ps . wyobrazcie sobie ze nazywacie sie" Cilit BANG" xd eek xp Straszne imie ...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 11661 11662 11663 11664 11665 11666 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games