|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:08 am
Neilameane Kiart smacznego ... ...ja wlasnie koncze sniadanie ... xd teraz sniadanie?! O ktorej Ty wstajesz? o 12??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:10 am
Ozzwald Addik jak wroocish to powiedz co miales ... to se chociaz powyobrazamy xd a co ? na diecie siedzisz ? ja zem dojeszdny jestem i do domku nie kce mi sie wracac jak jestem w miescie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:11 am
Neilameane Kiart smacznego ... ...ja wlasnie koncze sniadanie ... xd teraz sniadanie?! O ktorej Ty wstajesz? eee .. o 6 polozylem sie spac ... xd ... wstalem o 10 ... a teraz sniadanko ... Dzis mialem nocke, gralismy sobie w q3 ... smile ... a do szkolki dzis nie poszedlem ... bo matury pisza ludzie ...wiec mialem wolne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ozzwald Addik jak wroocish to powiedz co miales ... to se chociaz powyobrazamy xd a co ? na diecie siedzisz ? ja zem dojeszdny jestem i do domku nie kce mi sie wracac jak jestem w miescie ... nie wiem o co chodzi, ale masz w 100% racje.. tez bym tak zrobil....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Neilameane Kiart smacznego ... ...ja wlasnie koncze sniadanie ... xd teraz sniadanie?! O ktorej Ty wstajesz? o 12?? Mi sie kiedys zdarzylo po 14.00 obudzic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...kurde - brat chce kompa ...muszę lecieć xd ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:12 am
eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare kto sie zamieni rodzinka? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:12 am
Neilameane Sir_Snajper Neilameane Kiart smacznego ... ...ja wlasnie koncze sniadanie ... xd teraz sniadanie?! O ktorej Ty wstajesz? o 12?? Mi sie kiedys zdarzylo po 14.00 obudzic XDja kiedys caly dzien przespalem... jedynie o 17 sie obudzilem bo do kibla musialem... wtedy sie niezle zalalem... cud ze mnie ten alkohol nie zabil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:13 am
Ja- Yosei ...kurde - brat chce kompa ...muszę lecieć xd ...sayonara ... good buy my prices!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare kto sie zamieni rodzinka? stare mi tez to mowia... tyle ze jak mnie glod przycisnie to mam srodki by sobie pizze zamowic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Neilameane Sir_Snajper Neilameane Kiart smacznego ... ...ja wlasnie koncze sniadanie ... xd teraz sniadanie?! O ktorej Ty wstajesz? o 12?? Mi sie kiedys zdarzylo po 14.00 obudzic XDja kiedys caly dzien przespalem... jedynie o 17 sie obudzilem bo do kibla musialem... wtedy sie niezle zalalem... cud ze mnie ten alkohol nie zabil... takie skutki picia wodki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:15 am
Akiko Tamashii eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare kto sie zamieni rodzinka? stare tez tak mam ... mnie tylko obiad robia ...^^ i czasami sniadanie ... ...tak to zawsze sniadanie i kolacja we wlasnym zakresie ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:15 am
Ozzwald Akiko Tamashii eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare kto sie zamieni rodzinka? stare mi tez to mowia... tyle ze jak mnie glod przycisnie to mam srodki by sobie pizze zamowic... Ja otwieram lodowke: nic nie ma. Otwieram spizarnie: nic nie ma. Ide prze TV lub kompa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:16 am
Ozzwald Addik Ozzwald Addik jak wroocish to powiedz co miales ... to se chociaz powyobrazamy xd a co ? na diecie siedzisz ? ja zem dojeszdny jestem i do domku nie kce mi sie wracac jak jestem w miescie ... nie wiem o co chodzi, ale masz w 100% racje.. tez bym tak zrobil.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:17 am
Neilameane Ozzwald Akiko Tamashii eh..... a mi wlasnie powiedziano ze jak bede glodna to tam jest chleb i moze w lodowce jest cos do oblozenia sweatdrop suuuuper stare kto sie zamieni rodzinka? stare mi tez to mowia... tyle ze jak mnie glod przycisnie to mam srodki by sobie pizze zamowic... Ja otwieram lodowke: nic nie ma. Otwieram spizarnie: nic nie ma. Ide prze TV lub kompa. biedna neil *glaszcze* na pocieszenie *prztuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|