|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:26 am
*puff* Avsko w ten piękny słoneczny poranek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:27 am
Neilameane Addik ja proponuje kastracje i sterylizacje .... co by sie gnida nie rozmnazal xd Czyli planujesz akcjie wylapywania jednego roztocza po drugim i je sterylizowac...=="bardzo dobry pomysl biggrin (dolacz sie do nas bass'kenlake pol...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper BeeWolf_san a co proponujesz masz jakis projekt niszczenia go ?? mowmy na niego On bo jego imie jest zbyt straszne. domokun hmm... niech pomysle *mysli* sprzatac codziennie pokoje?? blaugh on tylko na to czeka aby go odkurzyć, a w nocy wnosu opadnie na meble, my go znowu odkurzymy, a wiesz co sie stanie newnego dnia ? wstaniesz a jego nie bedzie i zwariujesz, trzeba to załatwić jedno razowo biggrin whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ktos ma moze Nitemare Headband i chce go sprzedac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:28 am
Sir_Snajper Neilameane Addik ja proponuje kastracje i sterylizacje .... co by sie gnida nie rozmnazal xd Czyli planujesz akcjie wylapywania jednego roztocza po drugim i je sterylizowac...=="bardzo dobry pomysl biggrin (dolacz sie do nas bass'kenlake pol...) chetnie, ale moj komp tej gry nie widzi (szmelc) tylko od taty. A teraz to nie za bardzo moge na jego kompa przeskoczyc... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:29 am
Sir_Snajper Neilameane Addik ja proponuje kastracje i sterylizacje .... co by sie gnida nie rozmnazal xd Czyli planujesz akcjie wylapywania jednego roztocza po drugim i je sterylizowac...=="bardzo dobry pomysl biggrin (dolacz sie do nas bass'kenlake pol...) to musi być masowy bum sexplozja, wykonczymy gnidy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Sir_Snajper Neilameane Addik ja proponuje kastracje i sterylizacje .... co by sie gnida nie rozmnazal xd Czyli planujesz akcjie wylapywania jednego roztocza po drugim i je sterylizowac...=="bardzo dobry pomysl biggrin (dolacz sie do nas bass'kenlake pol...) chetnie, ale moj komp tej gry nie widzi (szmelc) tylko od taty. A teraz to nie za bardzo moge na jego kompa przeskoczyc... sad AA!! To czekaj! Tatus sobie pojechal! To juz lece!! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko w ten piękny słoneczny poranek... witaj szanowna damo ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Delein *puff* Avsko w ten pi�™kny s�‚oneczny poranek... witam, witam *klania sie* ^^ Nie no nie musisz mi się kłaniać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kto mi pozyczy 70k ????!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Delein *puff* Avsko w ten piękny słoneczny poranek... witaj szanowna damo ... 3nodding Ojej no kurcze co was napadło...tu mnie od dam wyzywają, tu pokłony...ludzie, opamiętajta się! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Sir_Snajper BeeWolf_san a co proponujesz masz jakis projekt niszczenia go ?? mowmy na niego On bo jego imie jest zbyt straszne. domokun hmm... niech pomysle *mysli* sprzatac codziennie pokoje?? blaugh on tylko na to czeka aby go odkurzyć, a w nocy wnosu opadnie na meble, my go znowu odkurzymy, a wiesz co sie stanie newnego dnia ? wstaniesz a jego nie bedzie i zwariujesz, trzeba to załatwić jedno razowo biggrin whee xp w takim razie trzeba cos rozpylic, co by "Go" zabilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:32 am
Delein Sir_Snajper Delein *puff* Avsko w ten pi�™kny s�‚oneczny poranek... witam, witam *klania sie* ^^ Nie no nie musisz mi się kłaniać xd to ty sie kłaniaj nam ... jaki masz pomysł na Exterminacje naszego wroga ?? blaugh Aki porzycz mi 100 to ci dam 80
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|