|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:14 am
Gosiak witam kocie i paps reszcie do zobaczenia mam nadzieje ze milego blaugh papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:15 am
chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:16 am
*znalazla sobie lizaka i zgrabym rychem go rozpakowuje i zaczyna jesc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:17 am
BeeWolf_san chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp w pelni sie z Toba zgadzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:18 am
BeeWolf_san chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp Czyli rozpoczynasz kampanie antykurzowa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:19 am
Neilameane *znalazla sobie lizaka i zgrabym rychem go rozpakowuje i zaczyna jesc* dasz liza?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp kooz to twooj wroog .... jest gorszy nawet od powietrza exclaim aaaaa.... on jest wszedzie .... otoczyl mnie .... zabieszcie go z tad .... xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:20 am
Sir_Snajper BeeWolf_san chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp w pelni sie z Toba zgadzam a co proponujesz masz jakis projekt niszczenia go ?? mowmy na niego On bo jego imie jest zbyt straszne. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:21 am
Sir_Snajper Neilameane *znalazla sobie lizaka i zgrabym rychem go rozpakowuje i zaczyna jesc* dasz liza?? blaugh *daje do polizania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:21 am
Addik BeeWolf_san chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp kooz to twooj wroog .... jest gorszy nawet od powietrza exclaim aaaaa.... on jest wszedzie .... otoczyl mnie .... zabieszcie go z tad .... xp gonk Wiem, że z powietrzem nie wygramy jest zbyt poteżne, ale jesli połączymy z nim siły pokonamy kosza biggrin tak wiec czekam na projekty oczyszczanie "Jego"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:23 am
BeeWolf_san a co proponujesz masz jakis projekt niszczenia go ?? mowmy na niego On bo jego imie jest zbyt straszne. domokun hmm... niech pomysle *mysli* sprzatac codziennie pokoje?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:23 am
ja proponuje kastracje i sterylizacje .... co by sie gnida nie rozmnazal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:24 am
BeeWolf_san Addik BeeWolf_san chciał bym dzi sporuszyc bardzo warzny dla mnie jak i dla was temat, a mianowicie jest to temat kurzu. kurz jest wszedzie chce go zbojkotowac i pozbyc sie zmojego jak ze fantastycznego zycia, czy odkurzacz to rozwiazanie a moze leprze jest rozwiazanie mokrej scierki z jakims detergentem, wiem ze to jak masowa rzeź ale kurz maci nam zycie jest niebespieczny, nasze dzieci bedzie napadał i wpłynie destruktywnie ma społeczestwo, na nowe pokolenia. tak wiec walczym z naszym smiertelnym wrogiem.... xp kooz to twooj wroog .... jest gorszy nawet od powietrza exclaim aaaaa.... on jest wszedzie .... otoczyl mnie .... zabieszcie go z tad .... xp gonk Wiem, że z powietrzem nie wygramy jest zbyt poteżne, ale jesli połączymy z nim siły pokonamy kosza biggrin tak wiec czekam na projekty oczyszczanie "Jego" tszeba uzyc odkurzacza by Go zniszczyc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:24 am
Addik ja proponuje kastracje i sterylizacje .... co by sie gnida nie rozmnazal xd Czyli planujesz akcjie wylapywania jednego roztocza po drugim i je sterylizowac...=="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|