|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:03 am
Neilameane Sir_Snajper Neilameane A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk a gdzie mieszkasz?? gdzie go znajde?? Rybnik na sw. Jozefa a daleko to od stargardu?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Neilameane Gosiak Neilameane Nienawidze persow... W ogole nienawidze ktow, ale persow to juz szczegolnie. evil czemu ich nienawidzisz? to jedne z wielu pieknych stworzen :] Bo psy sa lepsze. Sa wierne i sa ladne. A koty sa glupie. Mialam dwa i na prawde nie przypadly mi do gustu.pewnie ty im tez nie przypadlas :] a co mam powiedziec ze maja super charakter? ja je bardzo lubie bo maja cos w sobie bo powiedziec ze cos jest gupie zawsze mozna :] No nie wiem... Lasily sie do mnie jak cholera.... No bo sila rzeczy musialam o nie dbac, bo rodzice sie nimi nie chcieli zajmowac, o bracie nie mowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Yuu-chan ] Ryhol Addik [ Yuu-chan ] buuuu nie mam weny gonk .......ide sie chyba ubrac [juz poludnie a ja w pizamce sobie latam]mozemy ci pomooc .... wystarczy ze zrobisz zdiecia wszystkich swoich zeczy a mi ci powiemy co zalozyc blaugh Tu chyba chodzilo o wene do rysowania (: sa krzesla i parapety xd i taborety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:05 am
Neilameane No nie wiem... Lasily sie do mnie jak cholera.... No bo sila rzeczy musialam o nie dbac, bo rodzice sie nimi nie chcieli zajmowac, o bracie nie mowie. smutne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:05 am
Tomir [ Yuu-chan ] Ryhol Addik [ Yuu-chan ] buuuu nie mam weny gonk .......ide sie chyba ubrac [juz poludnie a ja w pizamce sobie latam]mozemy ci pomooc .... wystarczy ze zrobisz zdiecia wszystkich swoich zeczy a mi ci powiemy co zalozyc blaugh Tu chyba chodzilo o wene do rysowania (: sa krzesla i parapety xd i taborety xd cos jeszcze? blaugh moze chcesz sie bic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:07 am
Sir_Snajper Neilameane Sir_Snajper Neilameane A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk a gdzie mieszkasz?? gdzie go znajde?? Rybnik na sw. Jozefa a daleko to od stargardu?? blaugh a wiesz, ze nie wiem... trza by sprawdzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:07 am
Ryhol idem lowic rybki trza jakos zarobic na ta kurtke (: zrazy jak kcesh to mozesh polowic z nami na moolti .... w pierwszym jezioze na pokoju "pol..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:08 am
witam kocie i paps reszcie do zobaczenia mam nadzieje ze milego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak witam kocie i paps reszcie do zobaczenia mam nadzieje ze milego blaugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|