|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:55 am
Sir_Snajper Neilameane Sir_Snajper Tomir Sir_Snajper marzenie mojego zycia: wyjsc w pelnej zbroi na miasto czy ja jestem normalny?? raczej nie wiec zjedz kota mojego?? nigdy w zyciu!!! Chcesz to moge Ci dac tego persa od moich sasiadow. Nienawdze tego potwora, bo ciagle prubuje polowac na moja swinke morska ==" No i w ogole ma glupi pysk.moge sie na niego skusic biggrin A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:55 am
buuuu nie mam weny gonk .......ide sie chyba ubrac [juz poludnie a ja w pizamce sobie latam]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:56 am
Gosiak Neilameane Nienawidze persow... W ogole nienawidze ktow, ale persow to juz szczegolnie. evil czemu ich nienawidzisz? to jedne z wielu pieknych stworzen :] co racja to racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Neilameane Nienawidze persow... W ogole nienawidze ktow, ale persow to juz szczegolnie. evil czemu ich nienawidzisz? to jedne z wielu pieknych stworzen :] wyglad to nie wshystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Neilameane Nienawidze persow... W ogole nienawidze ktow, ale persow to juz szczegolnie. evil czemu ich nienawidzisz? to jedne z wielu pieknych stworzen :] Bo psy sa lepsze. Sa wierne i sa ladne. A koty sa glupie. Mialam dwa i na prawde nie przypadly mi do gustu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:57 am
Neilameane A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk ludzie to jednak sa dziwni,... nienawisc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:58 am
Neilameane Gosiak Neilameane Nienawidze persow... W ogole nienawidze ktow, ale persow to juz szczegolnie. evil czemu ich nienawidzisz? to jedne z wielu pieknych stworzen :] Bo psy sa lepsze. Sa wierne i sa ladne. A koty sa glupie. Mialam dwa i na prawde nie przypadly mi do gustu.Ja mialem natomiast glupiego psa ale go kochalem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:59 am
Gosiak Neilameane A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk ludzie to jednak sa dziwni,... nienawisc... Po prostu mam uraz to owych stworzen a jeszcze bardziej to tego wrednego kota od sasiadow. Poza tym nie za bardzo chce widzec moja Perelke jako potrawa dla tego futrzaka. *sciiiiiiiiiiiiiisk swoja swinke morska* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:00 am
Neilameane A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk a gdzie mieszkasz?? gdzie go znajde??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Yuu-chan ] buuuu nie mam weny gonk .......ide sie chyba ubrac [juz poludnie a ja w pizamce sobie latam]mozemy ci pomooc .... wystarczy ze zrobisz zdiecia wszystkich swoich zeczy a mi ci powiemy co zalozyc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Neilameane A wiec prosze! Prosze! Wez go! Wez go! Zjedz, alebo samochodem przejdzez, zrzuc ze sklay byle co! Ale go weeeeeeeeeeez! gonk a gdzie mieszkasz?? gdzie go znajde?? Rybnik na sw. Jozefa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik [ Yuu-chan ] buuuu nie mam weny gonk .......ide sie chyba ubrac [juz poludnie a ja w pizamce sobie latam]mozemy ci pomooc .... wystarczy ze zrobisz zdiecia wszystkich swoich zeczy a mi ci powiemy co zalozyc blaugh Tu chyba chodzilo o wene do rysowania (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:02 am
Neilameane Gosiak Neilameane Nienawidze persow... W ogole nienawidze ktow, ale persow to juz szczegolnie. evil czemu ich nienawidzisz? to jedne z wielu pieknych stworzen :] Bo psy sa lepsze. Sa wierne i sa ladne. A koty sa glupie. Mialam dwa i na prawde nie przypadly mi do gustu.pewnie ty im tez nie przypadlas :] a co mam powiedziec ze maja super charakter? ja je bardzo lubie bo maja cos w sobie bo powiedziec ze cos jest gupie zawsze mozna :] trudniej znalezc cos dobrego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:02 am
Ryhol Addik [ Yuu-chan ] buuuu nie mam weny gonk .......ide sie chyba ubrac [juz poludnie a ja w pizamce sobie latam]mozemy ci pomooc .... wystarczy ze zrobisz zdiecia wszystkich swoich zeczy a mi ci powiemy co zalozyc blaugh Tu chyba chodzilo o wene do rysowania (: sa krzesla i parapety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|