|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:39 am
hahaha ale młyn zmykam na razie papaap*znika w kącie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree hahaha ale młyn zmykam na razie papaap*znika w kącie* ok ... papapa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree hahaha ale młyn zmykam na razie papaap*znika w kącie* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:41 am
Nightmaree hahaha ale młyn zmykam na razie papaap*znika w kącie* popieram zacznijmi od poczatku xp joke wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:42 am
Nightmaree hahaha ale młyn zmykam na razie papaap*znika w kącie* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Nightmaree Ryhol Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? Chyba sie nie wysypiasz xp o co Ci chodzi? Przedchwilka jeszcze gadalas z Addikiem a teraz niewiesz kto to xp to chyba malo sypiasz xp nie o Addika tylko sir snajpera słonko i zanim cos stwierdzisz to sprawdz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
marzenie mojego zycia: wyjsc w pelnej zbroi na miasto czy ja jestem normalny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:44 am
W takim razie mnie nie znazsz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:44 am
Sir_Snajper marzenie mojego zycia: wyjsc w pelnej zbroi na miasto czy ja jestem normalny?? Wiesz... Ja bym chciala wyjsc w takiej fajnej, sredniowiecznej, wyjebistej pelerynce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:45 am
Nightmaree Ryhol Nightmaree Ryhol Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? Chyba sie nie wysypiasz xp o co Ci chodzi? Przedchwilka jeszcze gadalas z Addikiem a teraz niewiesz kto to xp to chyba malo sypiasz xp nie o Addika tylko sir snajpera słonko i zanim cos stwierdzisz to sprawdz wink ale jak byk przeciez pisze "Addik znam tego kogos" wiec mi tu nie slonkuj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam jest nak zapytania czy znam tego kogos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper marzenie mojego zycia: wyjsc w pelnej zbroi na miasto czy ja jestem normalny?? j a lubie chodzic w ala kaftaniku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Sir_Snajper marzenie mojego zycia: wyjsc w pelnej zbroi na miasto czy ja jestem normalny?? Wiesz... Ja bym chciala wyjsc w takiej fajnej, sredniowiecznej, wyjebistej pelerynce... byloby fajnie , gdybysmy tak sobie razem pochodzili biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|