|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:25 am
Addik Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda jestes strasznyyyy ... piszesz o wkladach do dloogopisoow .... jak dlamnie to one nadaja sie tylko do jednego ..... mozna je komoos w oko wsadzic blaugh xd jak chcesz to moge ci jeden wsadzic -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:25 am
Sir_Snajper Nightmaree Addik Nightmaree no nie moje klimaty wytłumacz mu kim jestem bo pewnie nie pamieta gdzie jestescie?? tomir wie ze to ty ... jestesmy w mdk blaugh biggrin tez z nimi jestem biggrin a Ciebie eni znam ktos Ty??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:27 am
Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda Tobie sie chyba nudzi... =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:27 am
Nightmaree Sir_Snajper Nightmaree Addik Nightmaree no nie moje klimaty wytłumacz mu kim jestem bo pewnie nie pamieta gdzie jestescie?? tomir wie ze to ty ... jestesmy w mdk blaugh biggrin tez z nimi jestem biggrin a Ciebie eni znam ktos Ty?? Bartek jestem, addik mi pokazal gaie i wtedy zaczalem grac(jakies 2 tyg. temu), wiec nowy jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:28 am
Addik znam tego kogoś czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:28 am
Neilameane Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda Tobie sie chyba nudzi... =="niom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:30 am
Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? Chyba sie nie wysypiasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:30 am
Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? chyba tak, qmpel tomira, tomira dzis poznalem, ale widzialem go wczesniej juz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:31 am
Ryhol Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? Chyba sie nie wysypiasz xp o co Ci chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:32 am
Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? raczej nie .... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? chyba tak, qmpel tomira, tomira dzis poznalem, ale widzialem go wczesniej juz biggrin no dobrze smile z wygladu nie kojarze ale ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
NIE!!!! crying crying crying Deviantart zas jest tylko na read-olny modzie!!! To juz ktorys raz z kolei!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:39 am
Nightmaree Ryhol Nightmaree Addik znam tego kogoś czy nie? Chyba sie nie wysypiasz xp o co Ci chodzi? Przedchwilka jeszcze gadalas z Addikiem a teraz niewiesz kto to xp to chyba malo sypiasz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|