|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:12 am
Sir_Snajper Gosiak Sir_Snajper Gosiak ojoooooj... Romantyyk ^^ heart hmm... nigdy o tyum tak nie myslalem biggrin heart nuuu teraz takkie zachowanie jest dosc rzadko spotykanee;] staram sie godnie reprezentowac moja rodzine biggrin ooo widzisz to tez ciekawy czyn tez nie wszyscy mysla o rodzinie wydajesz mi sie ciekawym obiektem rozmow ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:13 am
Gosiak Sir_Snajper Gosiak Sir_Snajper Gosiak ojoooooj... Romantyyk ^^ heart hmm... nigdy o tyum tak nie myslalem biggrin heart nuuu teraz takkie zachowanie jest dosc rzadko spotykanee;] staram sie godnie reprezentowac moja rodzine biggrin ooo widzisz to tez ciekawy czyn tez nie wszyscy mysla o rodzinie wydajesz mi sie ciekawym obiektem rozmow ^^ byc tak moze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:14 am
Nightmaree Tomir Addik Tomir *wlatuje na miotle przez okno* siema wshystkim biggrin siema .... z kad masz miotle question z supermarketu xd ten Tomir co z Julką chodził i co go znam ? tak ... teeen tomir ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:14 am
Nightmaree Ryhol Nightmaree *chowa sie w kacie* crying Dramatyzujesz co Ci ie w niej nie podoba ?? bardzo mi sie podoba tylko nie podoba mi sie ze wszyscy patrza crying Moze byc xp ciacha mi sie koncza crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:15 am
no nie moje klimaty wytłumacz mu kim jestem bo pewnie nie pamieta gdzie jestescie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:19 am
Nightmaree no nie moje klimaty wytłumacz mu kim jestem bo pewnie nie pamieta gdzie jestescie?? tomir wie ze to ty ... jestesmy w mdk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Nightmaree no nie moje klimaty wytłumacz mu kim jestem bo pewnie nie pamieta gdzie jestescie?? tomir wie ze to ty ... jestesmy w mdk blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:20 am
Nightmaree Addik Nightmaree no nie moje klimaty wytłumacz mu kim jestem bo pewnie nie pamieta gdzie jestescie?? tomir wie ze to ty ... jestesmy w mdk blaugh biggrin tez z nimi jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:20 am
Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda i co w zwiazku z nia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:22 am
Nightmaree Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda i co w zwiazku z nia gdyby w tuszu nie bylo wody to bysmy pisac nie mogli, poniewaz tusz jest cialem stalym, a woda go rozciencza, dzieki czemu mozemy pisac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:23 am
Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda a ja ze wjogurtach sa zywe kultury bakterii addik cos o tym wie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda jestes strasznyyyy ... piszesz o wkladach do dloogopisoow .... jak dlamnie to one nadaja sie tylko do jednego ..... mozna je komoos w oko wsadzic blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda a ja ze wjogurtach sa zywe kultury bakterii addik cos o tym wie xd ja tez. wszyscy sie o tym dowiedzielismy, kiedy opakowanie przeczytalem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:25 am
Tomir Sir_Snajper Ostatnio doszedlem do wniosku, ze we wkladzie do dlugopisow jest woda a ja ze wjogurtach sa zywe kultury bakterii addik cos o tym wie xd a te jogurty niby takie zdrowe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|