|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:54 am
Addik *wulania sie z lodoofki * siema wszystkim xd siemanko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:55 am
[ Yuu-chan ] Addik *wulania sie z lodoofki * siema wszystkim xd no hejka hejka Gosiak lapie 3 konczynami Addika i jedną proboje zlapacc Yuu a my się znamyyy??????? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:56 am
Addik *wulania sie z lodoofki * siema wszystkim xd jakie historyjki nieby słyszałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:57 am
Sir_Snajper Gosiak Sir_Snajper Gosiak cześćććć waaaam i dziexik za bumpa biggrin czesc znamy się >? ^^ jwydaje mi sie ze nie dlateguz milo mi *podaje reke* Goooosiak ^^ tesh mi milo *caluje w reke* i'm Snajper biggrin ojoooooj... Romantyyk ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:58 am
oooo Adam *rzuca sie i caluje w czolko* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:59 am
Nightmaree oooo Adam *rzuca sie i caluje w czolko* heart *przyyyyyyyyytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:59 am
przestancieeeeeee... ^^ łąpeie go wszystkimi konczynami przysuwa do siebie i szepcze na ucho* a my sie znamy? czy dopiero poznamy? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:01 am
Gosiak przestancieeeeeee... ^^ łąpeie go wszystkimi konczynami przysuwa do siebie i szepcze na ucho* a my sie znamy? czy dopiero poznamy? heart chyba dopiero poznamy (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:03 am
Ryhol Gosiak przestancieeeeeee... ^^ łąpeie go wszystkimi konczynami przysuwa do siebie i szepcze na ucho* a my sie znamy? czy dopiero poznamy? heart chyba dopiero poznamy (: *puszcza go lekko* wyciaga rączke * Gosiak jestem miło mi ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:04 am
hmmm.......robi sie tu dziwnie goraco .... nyu, lepiej sie rysuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:04 am
Gosiak Ryhol Gosiak przestancieeeeeee... ^^ łąpeie go wszystkimi konczynami przysuwa do siebie i szepcze na ucho* a my sie znamy? czy dopiero poznamy? heart chyba dopiero poznamy (: *puszcza go lekko* wyciaga rączke * Gosiak jestem miło mi ^^ heart Adam, rowniez mi milo (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:05 am
Gosiak Sir_Snajper Gosiak Sir_Snajper Gosiak cześćććć waaaam i dziexik za bumpa biggrin czesc znamy się >? ^^ jwydaje mi sie ze nie dlateguz milo mi *podaje reke* Goooosiak ^^ tesh mi milo *caluje w reke* i'm Snajper biggrin ojoooooj... Romantyyk ^^ heart hmm... nigdy o tyum tak nie myslalem biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|