|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:45 am
Sir_Snajper *Wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* Siemq all nyo hej :] narazie Kiryo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:45 am
[ Yuu-chan ] Eurina Vam Nightmaree Eurina Vam dlaczego nie mam przyjaciol i wszyscy ode mnie uciekaja? crying crying crying ja nie umiekam *przytula* Ah! Jak milo whee Yuu- chan... kim ty jestes? surprised xd s.e.k.r.e.t. Ale mowisz, ze mnie znasz i ja ciebie tez znam ale nie wiem kim ty jestes, wiec .....ja juz nic nie wiem.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:46 am
=Kiryo= dobra musze leciec z rachunkami == cya all Nightmare papasie *przytul* do zobaczenia! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= dobra musze leciec z rachunkami == cya all Nightmare papasie *przytul* sibko wlaciaj *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Sir_Snajper *Wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* Siemq all *uciekla do swojego kata* kto mnie chce zabic stressed nie chce tylko przyszedlem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:47 am
Eurina Vam [ Yuu-chan ] Eurina Vam Nightmaree Eurina Vam dlaczego nie mam przyjaciol i wszyscy ode mnie uciekaja? crying crying crying ja nie umiekam *przytula* Ah! Jak milo whee Yuu- chan... kim ty jestes? surprised xd s.e.k.r.e.t. Ale mowisz, ze mnie znasz i ja ciebie tez znam ale nie wiem kim ty jestes, wiec .....ja juz nic nie wiem.... sweatdrop ciiiii, spokojnie, moze herbatki? hmmmm......powinnam zaczac juz rysowac bo sie z niczym dzis niewyrobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:48 am
Sir_Snajper Nightmaree Sir_Snajper *Wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* Siemq all *uciekla do swojego kata* kto mnie chce zabic stressed nie chce tylko przyszedlem biggrin to mnie eni strasz łobuzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:50 am
Nightmaree Sir_Snajper Nightmaree Sir_Snajper *Wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* Siemq all *uciekla do swojego kata* kto mnie chce zabic stressed nie chce tylko przyszedlem biggrin to mnie eni strasz łobuzie cześćććć waaaam i dziexik za bumpa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:51 am
Nightmaree Sir_Snajper Nightmaree Sir_Snajper *Wystrzelil sie z karabinu snajperskiego* Siemq all *uciekla do swojego kata* kto mnie chce zabic stressed nie chce tylko przyszedlem biggrin to mnie eni strasz łobuzie nie mialem takiego zamiaru *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wulania sie z lodoofki *
siema wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIEMANKO Gosia...psitula:> ja chce jeszcze raz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:53 am
Addik *wulania sie z lodoofki * siema wszystkim xd siemq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:54 am
Addik *wulania sie z lodoofki * siema wszystkim xd no hejka hejka Gosiak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:54 am
Sir_Snajper Gosiak cześćććć waaaam i dziexik za bumpa biggrin czesc znamy się >? ^^ jwydaje mi sie ze nie dlateguz milo mi *podaje reke* Goooosiak ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|