|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:05 am
Ze ja niby zdradzam O_O Wot Ze Hell......... Mnie Illune zabije jak pomysli ze ja zdradzam xp wszyscy mi sie na szyje rzucaja a potem kazda mowi: "Zdradzasz mnie" ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:06 am
=Kiryo= Ze ja niby zdradzam O_O Wot Ze Hell......... Mnie Illune zabije jak pomysli ze ja zdradzam xp wszyscy mi sie na szyje rzucaja a potem kazda mowi: "Zdradzasz mnie" == hahahahaah wszystkie spragnione xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:08 am
Chyba KRWI == Bo ja jestem jak "nowa zabawka" troche sie pobawia i sie znudze i bede sam T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:09 am
=Kiryo= Ze ja niby zdradzam O_O Wot Ze Hell......... Mnie Illune zabije jak pomysli ze ja zdradzam xp wszyscy mi sie na szyje rzucaja a potem kazda mowi: "Zdradzasz mnie" == Widocznie masz w sobie ten magnetryzm cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:09 am
=Kiryo= Chyba KRWI == Bo ja jestem jak "nowa zabawka" troche sie pobawia i sie znudze i bede sam T.T hmmm z mojej strony sie tego spodziewac nie musisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:11 am
Nightmaree =Kiryo= Chyba KRWI == Bo ja jestem jak "nowa zabawka" troche sie pobawia i sie znudze i bede sam T.T hmmm z mojej strony sie tego spodziewac nie musisz wink Dzieki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:12 am
=Kiryo= Nightmaree =Kiryo= Chyba KRWI == Bo ja jestem jak "nowa zabawka" troche sie pobawia i sie znudze i bede sam T.T hmmm z mojej strony sie tego spodziewac nie musisz wink Dzieki heart smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:12 am
Eurina Vam =Kiryo= Ze ja niby zdradzam O_O Wot Ze Hell......... Mnie Illune zabije jak pomysli ze ja zdradzam xp wszyscy mi sie na szyje rzucaja a potem kazda mowi: "Zdradzasz mnie" == Widocznie masz w sobie ten magnetryzm cool Przesatne nosic metalowe przedmioty i baterie zapasowea xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:16 am
aaaa ryby mi uciekaja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:16 am
=Kiryo= Eurina Vam =Kiryo= Ze ja niby zdradzam O_O Wot Ze Hell......... Mnie Illune zabije jak pomysli ze ja zdradzam xp wszyscy mi sie na szyje rzucaja a potem kazda mowi: "Zdradzasz mnie" == Widocznie masz w sobie ten magnetryzm cool Przesatne nosic metalowe przedmioty i baterie zapasowea xd xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:18 am
Rybeczko na najtrudnijszym bedziesz sie za bardzo wsciekaĆ *caluje w czolko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:19 am
Nightmaree Rybeczko na najtrudnijszym bedziesz sie za bardzo wsciekaĆ *caluje w czolko* Oho == To ja ide popierduleczki lapac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:23 am