|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:19 pm
Jakby cvo to ja jestem na rybach w Durem w pokoju Poland smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:08 am
I'm back z mojej porazki zwanej polowem ryb =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:09 am
=Kiryo= I'm back z mojej porazki zwanej polowem ryb =_= jak poszlo? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:14 am
Jak bym był samurajem to bym seppuku popełnil Jak bym był asassinem to czekałbym na śmierc przychodzaca w postaci kolegi z klanu
Poszlo tragicznie =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:20 am
=Kiryo= Jak bym był samurajem to bym seppuku popełnil Jak bym był asassinem to czekałbym na śmierc przychodzaca w postaci kolegi z klanu Poszlo tragicznie =_= Same puszki i opony? sad Ja lowie od 7 rano i idzie mi calkiem niezle. Zdarzaja sie smiecuchy, ale juz do tego przywyklam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:22 am
2 puszki 3 opony jakies malutkie czerwone 3 i jedna duza niebieska ale mi ja w sklepie wcielo =_= nie moglem ta wedka operowac rzuca mi ja na prawo i lewo jak nie wiem == musze sie wiele nauczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:24 am
=Kiryo= 2 puszki 3 opony jakies malutkie czerwone 3 i jedna duza niebieska ale mi ja w sklepie wcielo =_= nie moglem ta wedka operowac rzuca mi ja na prawo i lewo jak nie wiem == musze sie wiele nauczyc nie martw sie... mi tez na poczatku nie szlo za dobrze. smile jestes tutaj nowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:27 am
Raczej tak moze z tydzin juz bede ale mialem problemy z upgradem postaci (wyjscie z limited mode) musialem do gildii sie dostac :> ucze sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:34 am
=Kiryo= Raczej tak moze z tydzin juz bede ale mialem problemy z upgradem postaci (wyjscie z limited mode) musialem do gildii sie dostac :> ucze sie To wystarczy, ze przeczytasz poradnik ktory napisala moja siostra smile KIedy ja zaczynalam na gaii nie bylo latwo. Byly tylko dwa miasta i na wszystko oszczedzlalam powoli. Teraz w pare dni zarobilam 5 tysiecy smile Tobie tez sie uda ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:37 am
Eurina Vam =Kiryo= Raczej tak moze z tydzin juz bede ale mialem problemy z upgradem postaci (wyjscie z limited mode) musialem do gildii sie dostac :> ucze sie To wystarczy, ze przeczytasz poradnik ktory napisala moja siostra smile KIedy ja zaczynalam na gaii nie bylo latwo. Byly tylko dwa miasta i na wszystko oszczedzlalam powoli. Teraz w pare dni zarobilam 5 tysiecy smile Tobie tez sie uda ^_^ No nie wiem, jest ciezko *siada na fotel* nie mam sil po tych rybach myslalem ze sie zabije == ide na sniadanko :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:56 am
Arigato biggrin Co kto jak gdzie robi :3 ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:59 am
=Kiryo= Arigato biggrin Co kto jak gdzie robi :3 ?? Ja wciaz lowie ryby sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|