|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:45 pm
//Now Playing: Blur [Think Tank #12] Gene by gene [3:48]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:50 pm
opcy //Now Playing: Blur [Think Tank #12] Gene by gene [3:48] now playing: Blink 182 - Shut (the ********) up
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:58 pm
ja pierdziele.... angole to debile.... sweatdrop z resztą... nie tylko angole.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:59 pm
sweet_chii opcy //Now Playing: Blur [Think Tank #12] Gene by gene [3:48] now playing: Blink 182 - Shut (the ********) up //Now Playing: Gorillaz [Demon Days #02] Last Living Souls [3:10] tja spadam........... dobrej nocy pani zycze.......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:02 pm
opcy sweet_chii opcy //Now Playing: Blur [Think Tank #12] Gene by gene [3:48] now playing: Blink 182 - Shut (the ********) up //Now Playing: Gorillaz [Demon Days #02] Last Living Souls [3:10] tja spadam........... dobrej nocy pani zycze.......... 3nodding nawzajem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:04 pm
Kitty ShadowCat ja pierdziele.... angole to debile.... sweatdrop z resztą... nie tylko angole.... xd nieprawda XD, ja siem tam przenoszem niedlugo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:09 pm
Witam Was drodzy gaiowiczanie z rodu polskiego! ^^ *dzis jej wyjatkowo odbija + jest po obejrzeniu jednego odcinka Happy Three Friends* Jaka ta bajka jest gupia.... ==" Po prostu szczyt glupoty zostal osiagniety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:11 pm
Neilameane Witam Was drodzy gaiowiczanie z rodu polskiego! ^^ *dzis jej wyjatkowo odbija + jest po obejrzeniu jednego odcinka Happy Three Friends* Jaka ta bajka jest gupia.... ==" Po prostu szczyt glupoty zostal osiagniety... niom... ja widziałam jeden odcinek xd xd jak krooliczka rozgniootł teleewizor xd heshesh... to się nazywa pshemoc... *zabiera się do rboienia lalek voo doo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:17 pm
Kitty ShadowCat Neilameane Witam Was drodzy gaiowiczanie z rodu polskiego! ^^ *dzis jej wyjatkowo odbija + jest po obejrzeniu jednego odcinka Happy Three Friends* Jaka ta bajka jest gupia.... ==" Po prostu szczyt glupoty zostal osiagniety... niom... ja widziałam jeden odcinek xd xd jak krooliczka rozgniootł teleewizor xd heshesh... to się nazywa pshemoc... *zabiera się do rboienia lalek voo doo* No teraz bylo, ze w kregle grali, to jedneku leb oderwalo, innemu zas butelka sie do glowy wcisnela i jeszcze do tej butelki oko wpadlo... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:21 pm
Neilameane Kitty ShadowCat Neilameane Witam Was drodzy gaiowiczanie z rodu polskiego! ^^ *dzis jej wyjatkowo odbija + jest po obejrzeniu jednego odcinka Happy Three Friends* Jaka ta bajka jest gupia.... ==" Po prostu szczyt glupoty zostal osiagniety... niom... ja widziałam jeden odcinek xd xd jak krooliczka rozgniootł teleewizor xd heshesh... to się nazywa pshemoc... *zabiera się do rboienia lalek voo doo* No teraz bylo, ze w kregle grali, to jedneku leb oderwalo, innemu zas butelka sie do glowy wcisnela i jeszcze do tej butelki oko wpadlo... =='*jebut* to ochydne... jak oni mogą tym ludzi karmić sweatdrop grash w tibię? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:25 pm
oki.... sorry ale spać mi się zachciało... heart *zieff* *zasypia na sofie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:26 pm
Kitty ShadowCat Neilameane Kitty ShadowCat Neilameane Witam Was drodzy gaiowiczanie z rodu polskiego! ^^ *dzis jej wyjatkowo odbija + jest po obejrzeniu jednego odcinka Happy Three Friends* Jaka ta bajka jest gupia.... ==" Po prostu szczyt glupoty zostal osiagniety... niom... ja widziałam jeden odcinek xd xd jak krooliczka rozgniootł teleewizor xd heshesh... to się nazywa pshemoc... *zabiera się do rboienia lalek voo doo* No teraz bylo, ze w kregle grali, to jedneku leb oderwalo, innemu zas butelka sie do glowy wcisnela i jeszcze do tej butelki oko wpadlo... =='*jebut* to ochydne... jak oni mogą tym ludzi karmić sweatdrop grash w tibię? wink niestety nie. Znam owaz gre, bo moj bracik w nia gral. Mogla bym zagrac, ale nie mam sciagnietej, a nie chce tacie kompa zasmiecac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:28 pm
*podjezdza na swoim czarnym, obrotowym krzeselu do komputera i oglada/czyta jakies yaoice na necie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:29 pm
Neilameane niestety nie. Znam owaz gre, bo moj bracik w nia gral. Mogla bym zagrac, ale nie mam sciagnietej, a nie chce tacie kompa zasmiecac. czy ja wiem.. nie dusho zajmuje i shybko się ściąga.. jak będziesh miała zamiar grać to zaprasham do świata Arcania lub Silvera... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|