|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:54 pm
Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... maj ajdol !! wroocileś !! heart xd patsh nie zmylam !! *rozdziera koszulke pokazoojąc podpis na dekolcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:56 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... ave ave :] ..o - widze, że Cię jeszcze nie zbanowali... whee nyo ba! mam sile DOMO domokun domokun domokun !!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:56 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... ave ave :] ..o - widze, że Cię jeszcze nie zbanowali... whee ukradlem tego gifa.... ale to szczegol........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:57 pm
opcy Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... ave ave :] ..o - widze, że Cię jeszcze nie zbanowali... whee ukradlem tego gifa.... ale to szczegol........ xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:57 pm
Lethiel Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... maj ajdol !! wroocileś !! heart xd patsh nie zmylam !! *rozdziera koszulke pokazoojąc podpis na dekolcie* ...bosko biggrin ... ...racqel - z "Metropolis" to mi sie kojarzy głównie takie anime wink ...ale Tobie chodzi chyba o ten film, co jest uznany za pierwszy film science-fiction? (jego fragmenty były wykorzystane w teledusku Quenna, to o to chodzi?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:58 pm
dobra.. mykam.. jutro maoora z polskiego xd xd xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:59 pm
Lethiel dobra.. mykam.. jutro maoora z polskiego xd xd xd papatki dobrejnocy i gudlaka zycze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:59 pm
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... maj ajdol !! wroocileś !! heart xd patsh nie zmylam !! *rozdziera koszulke pokazoojąc podpis na dekolcie* ...bosko biggrin ... ...racqel - z "Metropolis" to mi sie kojarzy głównie takie anime wink ...ale Tobie chodzi chyba o ten film, co jest uznany za pierwszy film science-fiction? (jego fragmenty były wykorzystane w teledusku Quenna, to o to chodzi?) Jak najbardziej ! wart obejrzenia, ale w spokoju i skupieniu (troche cierpliwosci tez sie przyda, bo to film niemy).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:00 pm
Lethiel dobra.. mykam.. jutro maoora z polskiego xd xd xd papatki ...gud lak, bejbe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:02 pm
Lethiel dobra.. mykam.. jutro maoora z polskiego xd xd xd papatki i uwazaj na fafkulce !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:05 pm
racqel Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... maj ajdol !! wroocileś !! heart xd patsh nie zmylam !! *rozdziera koszulke pokazoojąc podpis na dekolcie* ...bosko biggrin ... ...racqel - z "Metropolis" to mi sie kojarzy głównie takie anime wink ...ale Tobie chodzi chyba o ten film, co jest uznany za pierwszy film science-fiction? (jego fragmenty były wykorzystane w teledusku Quenna, to o to chodzi?) Jak najbardziej ! wart obejrzenia, ale w spokoju i skupieniu (troche cierpliwosci tez sie przyda, bo to film niemy). ...jak mi się uda zdobyć to chętnie obejrzę ...a z takich starszych filmów...hm...to niedawno oglądałem jeszcze "Pit and the pendulum" wg opowiadania Poe'ego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:07 pm
//Now Playing: Blur [Think Tank #01] Ambulance [5:08]
znowu!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:09 pm
Ja- Yosei racqel Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... maj ajdol !! wroocileś !! heart xd patsh nie zmylam !! *rozdziera koszulke pokazoojąc podpis na dekolcie* ...bosko biggrin ... ...racqel - z "Metropolis" to mi sie kojarzy głównie takie anime wink ...ale Tobie chodzi chyba o ten film, co jest uznany za pierwszy film science-fiction? (jego fragmenty były wykorzystane w teledusku Quenna, to o to chodzi?) Jak najbardziej ! wart obejrzenia, ale w spokoju i skupieniu (troche cierpliwosci tez sie przyda, bo to film niemy). ...jak mi się uda zdobyć to chętnie obejrzę ...a z takich starszych filmów...hm...to niedawno oglądałem jeszcze "Pit and the pendulum" wg opowiadania Poe'ego... filmu nie kojarze, z ktorego roku? (rezyser?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:10 pm
...Dobra - to ja idę ...Trzymajcie się ludziska i inne istoty... ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|