|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:52 pm
Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam czesccc!!!! *przytulasek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:53 pm
Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam Lethiel jak milo cie widziec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Genshu Cze, w zasadzie dobry wieczor wink szybko zes sie dorobil nowego stroju eek a jeszcze dzisiaj byles w lachmanch xp hm..prawda, albi cały czas "bump'ował" albo te ciucy są tanie..ja przez tydzień byłem na samych gatkach biggrin TRoszke kasy miałem, a troche wspomogl mnie Kage ( poklony) , ale miales racje te ciuszki byly tanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam Cze! Może przytulasa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hieh, ludzie, jakby ktoś miał luźne złoto, to ja zbieram na nitemare scarfa... i mam dopiero 17,8k xp Cześć Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam lethii 4laugh witaj!! 4laugh witaj *przytulas* jakie mash fajniusie skrzydelka w sigu 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:54 pm
Cze, bardzo podoba mi sie twoj avek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnie nauczylem sie reverse aeriala czy jakost tak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:55 pm
Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam jelloł *przytula* przypominam wszystkim... ja robię za barmana impra się rozkręca w melince bezalkoholowe napoje roownież podaję, żeby nie było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Hieh, ludzie, jakby ktoś miał luźne złoto, to ja zbieram na nitemare scarfa... i mam dopiero 17,8k xp Cześć Lethiel tez bym chcial miec nitemare scraf ale jak uzbieram to juz nie bedzie sad wiec zbieram na "horns of the demon i mam dopiero 1000 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam czesccc!!!! *przytulasek* *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:57 pm
Genshu Labudziak Falcone Genshu Cze, w zasadzie dobry wieczor wink szybko zes sie dorobil nowego stroju eek a jeszcze dzisiaj byles w lachmanch xp hm..prawda, albi cały czas "bump'ował" albo te ciucy są tanie..ja przez tydzień byłem na samych gatkach biggrin TRoszke kasy miałem, a troche wspomogl mnie Kage ( poklony) , ale miales racje te ciuszki byly tanie smile Kage Ci pomógł? eek no proszę, moje kochaństwo zrobiło dzisiaj dobry uczynek whee Falcone - na hornsy? chyba są tanie dosyć wink nic powyżej 10k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:57 pm
Falcone Lethiel 4laugh to ja whee powroocilam Lethiel jak milo cie widziec wink witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|