|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:44 pm
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:46 pm
pomoooocy !!! brakooje mi 6 Pink Seedkin .. sad .. sad .. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:47 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat przed chwilką usłyshałam od takiego gościa że mnie nie ma i jestem zwykłym złudzeniem eek buhehehe xd stare bo jesteś... blaugh stare hehe xd sis... mushę ci powiedzieć coś... no.. ten... DZIŚ MNIE MOLESTOWANO...w szkole crying sssssupper... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:47 pm
Ryhol Lethiel wroocilam 4laugh przerwa od rybkowania wink 3nodding Moze Ty jakies rybki zlowilas bo ja same kalosze xp a ja zbieram oponki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:48 pm
Jaswinder Ryhol Lethiel wroocilam 4laugh przerwa od rybkowania wink 3nodding Moze Ty jakies rybki zlowilas bo ja same kalosze xp a ja zbieram oponki xp a ja potrzebooje 6 Pink Seedkinoof gonk xd masz moze jakieś niepotrzebne ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:49 pm
Lethiel pomoooocy !!! brakooje mi 6 Pink Seedkin .. sad .. sad .. sad pomoc ci lowic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:50 pm
Gosiak Lethiel pomoooocy !!! brakooje mi 6 Pink Seedkin .. sad .. sad .. sad pomoc ci lowic? jush nie zdashe.. sad .. o 23 mam zmykać xp ... a teraz wlasnie dostalam .. i brakooje mi jush tylko 6 sad .. a chcialam dzisiaj czapeczke mieć sad ech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:50 pm
opcy  sa w sklepie w Manch! musze poszukac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:51 pm
Lethiel Jaswinder Ryhol Lethiel wroocilam 4laugh przerwa od rybkowania wink 3nodding Moze Ty jakies rybki zlowilas bo ja same kalosze xp a ja zbieram oponki xp a ja potrzebooje 6 Pink Seedkinoof gonk xd masz moze jakieś niepotrzebne ?? xd niestety, łowie tylko w basken
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:52 pm
...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:53 pm
Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... ave ave :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:54 pm
Akiko Tamashii Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... ave ave :] ..o - widze, że Cię jeszcze nie zbanowali... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:54 pm
Ja- Yosei ...Ave... ...własnie obejrzałem "Curse of Frankenstein" z roku bodajże 1952... Sprawdz sobie " Metropolis " Fritza Langa ... klasyk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|