|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:30 pm
opcy z amnasiaca sie wyrozniaja dwie piosenki "Knives Out" i "Dollars & Cents" ale jak juz mowilem spor trwa nadal....... xd a ta... singlowa... Pyramid Song, podwodna ta dopiero rzadzi, Knives out mi sie nie podobala i jeszcze "You and whose army?" - ale ta juz za bardzo przypomina idioteque z KidA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:32 pm
opcy Miho_14 Lethiel witaj Mihooś 4laugh *skok na nią* xd *przytuuuuuuuuul* 4laugh *oj przytul przytul* (chyba mi sie zapowiada na zatrucie bo mnie zoladek od dwoch dni boli. to tak jakby kogos zainteresowalo razz ) blaugh na pewno ci przejdzie jak mi powiesz jakie masz majtki....... 3nodding xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:32 pm
Lethiel mraaaa... najbardziej loobie tego 3 whee 3nodding to ona... a slyszales ta koncetrowa plyte R - KidA/Amnesiac? To dopiero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:33 pm
racqel Lethiel mraaaa... najbardziej loobie tego 3 whee 3nodding to ona... O_o .. u s**t !!! .. ja zawsze myslalam ze to facet eek eek eek LOL XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:34 pm
opcy Miho_14 Lethiel witaj Mihooś 4laugh *skok na nią* xd *przytuuuuuuuuul* 4laugh *oj przytul przytul* (chyba mi sie zapowiada na zatrucie bo mnie zoladek od dwoch dni boli. to tak jakby kogos zainteresowalo razz ) blaugh na pewno ci przejdzie jak mi powiesz jakie masz majtki....... 3nodding xd nie wiem.... musze sprawdzic *sprawdza* niebieskie z kfiatkiem z top secreta ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:34 pm
racqel Lethiel mraaaa... najbardziej loobie tego 3 whee 3nodding to ona... serio? zawsze myslalam ze to chlopak ^^' taki sliczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:35 pm
racqel Lethiel mraaaa... najbardziej loobie tego 3 whee 3nodding to ona... a slyszales ta koncetrowa plyte R - KidA/Amnesiac? To dopiero... oi! Noodle sie zwie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:37 pm
//Now Playing: Gorillaz [Demon Days #10] All Alone [3:30]
o ile mnie sluch nie myli to w tym kawalku nawija Roots Manuva!
//Edit: i Martina Topley-Bird !!!!!!!!!!! jak ja uwielbiam jej glos!!!!!!!!!!!!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:37 pm
Jaswinder Kitty ShadowCat przed chwilką usłyshałam od takiego gościa że mnie nie ma i jestem zwykłym złudzeniem eek buhehehe xd stare bo jesteś... blaugh stare hehe xd sis... mushę ci powiedzieć coś... no.. ten... DZIŚ MNIE MOLESTOWANO...w szkole crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:39 pm
mam rysuneczeq heart witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:42 pm
Kitty ShadowCat mam rysuneczeq heart witaj o fajnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:43 pm
Akiko Tamashii racqel Lethiel mraaaa... najbardziej loobie tego 3 whee 3nodding to ona... serio? zawsze myslalam ze to chlopak ^^' taki slicznyMiho Hatori (Cibo Matto / Gorillaz / Smokey & Miho)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:44 pm
Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat przed chwilką usłyshałam od takiego gościa że mnie nie ma i jestem zwykłym złudzeniem eek buhehehe xd stare bo jesteś... blaugh stare hehe xd sis... mushę ci powiedzieć coś... no.. ten... DZIŚ MNIE MOLESTOWANO...w szkole crying sssssupper... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|