|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:46 am
ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:47 am
moshe powiem jeszcze tym co nie wiedzą (chyba) Night Lady na zawshe odeshła z Gai cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ryhol Lethiel *przytuuuuuuul ogromniasty* 4laugh witaj whee jakas mania przytulania xp nio niestety.. to takie moje małe uzaleshnienie wink dziekooje night 4laugh moge zostac etatowym przytulakiem xp dam sie przytulac 24 na dobe (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:48 am
Nightmaree ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa? oo.. ja wlasnie ide do durem wink .. połowisz ze mna ?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa? a gdzie idziesz lowic ? z checia pojde z Toba (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:49 am
Lethiel Nightmaree ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa? oo.. ja wlasnie ide do durem wink .. połowisz ze mna ?? smile pewnie tylko jaki pokoj czy jakos jak to sie nazywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol moge zostac etatowym przytulakiem xp dam sie przytulac 24 na dobe (: mraaaauurrrrr... 4laugh alesh proshu bardzo !! whee koooocham przytuule 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:50 am
idziemy na srednie na hmmm zaraz podam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:51 am
Nightmaree Lethiel Nightmaree ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa? oo.. ja wlasnie ide do durem wink .. połowisz ze mna ?? smile pewnie tylko jaki pokoj czy jakos jak to sie nazywa gambino .. 2 .. "ninja XD" whee zapraszam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:52 am
Nightmaree Lethiel Nightmaree ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa? oo.. ja wlasnie ide do durem wink .. połowisz ze mna ?? smile pewnie tylko jaki pokoj czy jakos jak to sie nazywa No wiec gdzie idziemy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:53 am
Ryhol Nightmaree Lethiel Nightmaree ejjj nie chce mi sie samej lowic idzie ktos gdzies mi dotrzymac towazystwa? oo.. ja wlasnie ide do durem wink .. połowisz ze mna ?? smile pewnie tylko jaki pokoj czy jakos jak to sie nazywa No wiec gdzie idziemy ? masz gg? wyjasnie Ci tam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|