|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:09 am
Kitty ShadowCat 5er4phin3 eek .... hmmmm a co oni ci zrobili??? heh: Radio- nieudany GAIOWY związek... stare Wodzu- jeszcze bardziej nieudany GAIOWY związek.... stare xp Eredinek- moje najukochanshe kochanie... i jak do tej pory mój najlepsiejshy najudańszy GAIOWY związek heart Ja na Wodza nie narzekam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:09 am
Julka BeeWolf_san Julka s**t... ale ma gdzies spizarke ?? a to tajemnica ale jak znajdziesz uwarzaj bo tam grasuje Zielona kanapka. o zesz... i pozre mnie ?? [hihra sie...] tak i przetrawi, a na koniec dołaczysz do sklałdy jakiedoś taniego wina biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:11 am
BeeWolf_san Julka BeeWolf_san Julka s**t... ale ma gdzies spizarke ?? a to tajemnica ale jak znajdziesz uwarzaj bo tam grasuje Zielona kanapka. o zesz... i pozre mnie ?? [hihra sie...] tak i przetrawi, a na koniec dołaczysz do sklałdy jakiedoś taniego wina biggrin xp o zesz... bede sie plawic w alkoholu !! sweatdrop Bali padnie jak jej powiem co Ozz ukrywa... my lubic zielone kanapki !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:11 am
Chris nie płakaj....Nic nie zrobił kotek ma wyobraznie i lubi marudzic mloda jeszcze jest ma prawo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:12 am
*powoli wbija igłę w lalkę voo doo radio* to musi boleć twisted teraz czas na wodza *ordywa lalce kończyny* twisted *lalke Eredinka przytuuuuula i całuje* whee heart 4laugh *a lalkę Krzysia... hmmm.... przytuuuuuuuuuuula* whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:12 am
Dobra robie zjazd....
PaPa 3maita sie...
W lodowce czeka zimny leszek... blaugh na poprawe chumorku... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:13 am
Julka Kitty ShadowCat 5er4phin3 eek .... hmmmm a co oni ci zrobili??? heh: Radio- nieudany GAIOWY związek... stare Wodzu- jeszcze bardziej nieudany GAIOWY związek.... stare xp Eredinek- moje najukochanshe kochanie... i jak do tej pory mój najlepsiejshy najudańszy GAIOWY związek heart Ja na Wodza nie narzekam biggrin najpierw niech między wami coś będzie a potem zabieraj głos... stare ... sorry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:14 am
Ja tesh idu miło byuo jak na pierwszy raz blaugh pozrowionka wszystkim... Papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:15 am
5er4phin3 Ja tesh idu miło byuo jak na pierwszy raz blaugh pozrowionka wszystkim... Papatki papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:16 am
5er4phin3 Ja tesh idu miło byuo jak na pierwszy raz blaugh pozrowionka wszystkim... Papatki papa heshesh... *robi lalkę 5er4phin3* heshesh domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:21 am
Kitty ShadowCat 5er4phin3 Ja tesh idu miło byuo jak na pierwszy raz blaugh pozrowionka wszystkim... Papatki papa heshesh... *robi lalkę 5er4phin3* heshesh domokun xd troszke nie tak słowo lalka przeczytałem jedno l zamieniło sie w S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:23 am
kto załoshy ze mną guildię?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:24 am
Kitty ShadowCat kto załoshy ze mną guildię?? wink ze jak? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:25 am
Kitty ShadowCat kto załoshy ze mną guildię?? wink ] ja nie.ale mozesz mi dać kase biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:26 am
Nightmaree Kitty ShadowCat kto załoshy ze mną guildię?? wink ze jak? sweatdrop kto zrobi ze mną guildię "avatar contest guild".... nie mam kasy.... gailla mnie ogradła crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|