|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:59 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd eek cgyba powinienem sie cieszyc ze mnie tam nie ma... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd nie ma to jak dziecinne zachowanie... prawda Nightmaree ? hehe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Julka jaka swietna fryzura eek boshe... mam ja juz z miech dobry... kosztuje 1,9 k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:00 am
Julka Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd nie ma to jak dziecinne zachowanie... prawda Nightmaree ? hmmm ja to darłam zdjecia byłej mojego narzeczonego wiec wiem co to za radość nie do konca dziecinne ale domyslam sie o co tu chodzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart ojej Kotek co Ty taka mściwa?? wink *powoli niesmiało do niej podchodzi ze wzrokim wbitym w podloge* ten tego no... przepraszam za tamto.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Julka Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd nie ma to jak dziecinne zachowanie... prawda Nightmaree ? hehe twisted Kitty, jak chcesz soie mscic to w realu... oto mi tylko chodzilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:01 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd eek cgyba powinienem sie cieszyc ze mnie tam nie ma... blaugh ciii bo jeszcze sobie o tobie przypomni.... a co gorsza o mnie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd eek cgyba powinienem sie cieszyc ze mnie tam nie ma... blaugh hehe twisted *robi lalke voo doo Krzysia* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:02 am
Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd eek cgyba powinienem sie cieszyc ze mnie tam nie ma... blaugh hehe twisted *robi lalke voo doo Krzysia* domokun eek .... hmmmm a co oni ci zrobili???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd eek cgyba powinienem sie cieszyc ze mnie tam nie ma... blaugh ciii bo jeszcze sobie o tobie przypomni.... a co gorsza o mnie... wink *mroog mroog do Ozzia* ty tesh chcesh? wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:03 am
Krzys nie moge Cie przytulic bo Maryska mnie zabije ale nie gniewam sie to było nieporozumienie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 11:03 am
5er4phin3 Gosiak 5er4phin3 Gosiak 5er4phin3 A za ilu??? whee bo ciem tylko krucho z funduszami u mnie... sweatdrop jak na razie... za darmo biggrin eek bardzo miło z twojej strony... whee bardzo bardzo bardzo ciem... whee ojoj *widac na twarzy wielkie szczescie * biegnie po olowek ^^ bede sie starac jak nnajbardziej aby chociaz troszku Ci sięspodobało razz Domou arigatou gozaimasu... whee i wszystko jasne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|