|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:53 am
*rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:54 am
Kiart Ita Lockheart ]Goth bless[ Moi drodzy.. odnosze wrazenie, ze niektorzy z was sa nieco nie poinformowani jezeli chodzi o wampiryzm... Wiec pozwolcie ze wasz Cien wam troche pomoze... Jezeli chodzi o ksiazkowy wampiryzm, to polecam Ta strone poswiecona Wampirowi: Maskaradzie wydawnictwa White Wolf. Jezeli zas chodzi o wampiryzm z zycia wziety, to niech posluza wam te dwie strony 1 2 (dla pytajacych - tak to stowarzyszenie to jedna z rozleglejszych wampirzych sekt w naszym kraju)... Podsumowujac: Jak sobie troche poczytacie, to moze bedziecie potrafili zachowywac sie bardziej... emm... wampirzo twisted Milej lektury wink heart grałam w maskarade 3nodding Ogladalem Blade I, II, III, Van Hellsinga, Hellsinga i Vampire Hunter D... xd A ja wlasnie nie lubie takich dzieciecych i potworzastych wampirkow jakie sa przedstawione w wyzej wymienionych tytulach... No, Blade jeszcze przejdzie, ale nie widzialem III... warta obejrzenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:54 am
5er4phin3 A ma ktos namiary na jakies fajne tanie botki??? w stopki mi zimno a nie kce mi sie za bardzo przedzierac przez wszystkie te sklepy... tzn pdajcie jakas nawzwe i powiedzcie za ile gdzie to poszkam włąsnie tam... (jesli to nie problem) ja mam namiary na fajnego filantropa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka dam Ci w zamian moje granatowe gatki biggrin piwo nie jest warte granatowych gatek stare [szpera Ozzwaldowi w szfie] tio ja zabieram Twoje razz [ucieka z gatkami w zebach whee wink ] on nie ma w zwczaju prac majtek. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Kiart Ita Lockheart ]Goth bless[ Moi drodzy.. odnosze wrazenie, ze niektorzy z was sa nieco nie poinformowani jezeli chodzi o wampiryzm... Wiec pozwolcie ze wasz Cien wam troche pomoze... Jezeli chodzi o ksiazkowy wampiryzm, to polecam Ta strone poswiecona Wampirowi: Maskaradzie wydawnictwa White Wolf. Jezeli zas chodzi o wampiryzm z zycia wziety, to niech posluza wam te dwie strony 1 2 (dla pytajacych - tak to stowarzyszenie to jedna z rozleglejszych wampirzych sekt w naszym kraju)... Podsumowujac: Jak sobie troche poczytacie, to moze bedziecie potrafili zachowywac sie bardziej... emm... wampirzo twisted Milej lektury wink heart grałam w maskarade 3nodding Ogladalem Blade I, II, III, Van Hellsinga, Hellsinga i Vampire Hunter D... xd A ja wlasnie nie lubie takich dzieciecych i potworzastych wampirkow jakie sa przedstawione w wyzej wymienionych tytulach... No, Blade jeszcze przejdzie, ale nie widzialem III... warta obejrzenia? Mnie sie tam pobobal ... Fajne Itemki Mieli ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:57 am
Gosiak 5er4phin3 Gosiak 5er4phin3 A za ilu??? whee bo ciem tylko krucho z funduszami u mnie... sweatdrop jak na razie... za darmo biggrin eek bardzo miło z twojej strony... whee bardzo bardzo bardzo ciem... whee ojoj *widac na twarzy wielkie szczescie * biegnie po olowek ^^ bede sie starac jak nnajbardziej aby chociaz troszku Ci sięspodobało razz Domou arigatou gozaimasu... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart ojej Kotek co Ty taka mściwa?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:58 am
Julka jaka swietna fryzura eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:58 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart hehe twisted zaczyna robić lalki voo doo heart domokun xd nie ma to jak dziecinne zachowanie... prawda Nightmaree ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:59 am
Nightmaree Kitty ShadowCat *rozkłada 3 fotografie (radioaktywnego, Wodza, Eredina)* hmmm.. *wyciąga młotek z shafki i siada po turesq na dywaniq przed fotografiami* hehe twisted *zaczyna walić młotkiem w fotografię radio* jeee *potem niszczy fotografię Wodza * aa mash domokun xd *bum* hehe.... *pshytula foto Eredinka* heart whee 4laugh moje piękne kochanie heart ojej Kotek co Ty taka mściwa?? wink mściwa to za wielkie słowo.... taka moja niewina zabawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|