|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:29 am
Julka, co do kasy, to przyjme ja dopiero wtedy gdy oddam Ci gotowy rysunek...
*ogarnia wszystkich wzrokiem i spoglada tajemniczo na Ite*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:30 am
Ozzwald czyjej /? ninja * powoli wyciąga n�ż* moja napewno jest smaczna... mojej kolezanki tez jest dobra...no to szukamy ofiary ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *Wylania sie z piekielnych czelusci w smiechu potepionych* Witam wszystkich *leshy na podłodze z aućkaną łapką* witaj cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Julka, co do kasy, to przyjme ja dopiero wtedy gdy oddam Ci gotowy rysunek... *ogarnia wszystkich wzrokiem i spoglada tajemniczo na Ite* co mnie tak mnierzysz wzrokiem ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:31 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Julka, co do kasy, to przyjme ja dopiero wtedy gdy oddam Ci gotowy rysunek... *ogarnia wszystkich wzrokiem i spoglada tajemniczo na Ite* co mnie tak mnierzysz wzrokiem ? ninja zboczeniec! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:32 am
[rzuca sie na piaskownice i zaczyna beczec]
znowu jest nie tak jak byc powinno...
[przytula sie do owcy i zasypia...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ita Lockheart ]Goth bless[ Julka, co do kasy, to przyjme ja dopiero wtedy gdy oddam Ci gotowy rysunek... *ogarnia wszystkich wzrokiem i spoglada tajemniczo na Ite* co mnie tak mnierzysz wzrokiem ? ninja zboczeniec! xd nieładnie ........ niemowiąc nic o mnie oczywiscie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [rzuca sie na piaskownice i zaczyna beczec] znowu jest nie tak jak byc powinno... [przytula sie do owcy i zasypia...] a jak powinno byc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:33 am
Akiko Tamashii Ita Lockheart ]Goth bless[ Julka, co do kasy, to przyjme ja dopiero wtedy gdy oddam Ci gotowy rysunek... *ogarnia wszystkich wzrokiem i spoglada tajemniczo na Ite* co mnie tak mnierzysz wzrokiem ? ninja zboczeniec! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:33 am
Ozzwald Julka [rzuca sie na piaskownice i zaczyna beczec] znowu jest nie tak jak byc powinno... [przytula sie do owcy i zasypia...] a jak powinno byc ? ech, Przemus to nie rozmowa na gaie, jak cos to wal na gg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:34 am
ninja yey moj 1 post na Gildii
WITAJCIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:35 am
5er4phin3 ninja yey moj 1 post na Gildii WITAJCIE [podnosi łep z piaskownicy] Siema !! witaj i nie przejmuj sie nikim... my tu tak zawsze !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|