|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:43 am
*wyłania się z czasnej plamy na scianie * ......... *staje prosto przed gaiowiczami* ..... salve .... konbanawa wszystkim ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:44 am
Nightmaree Julka zarywaj poki mozesz pytałam kiedy wracasz? W sobote Chriss, nie badz zazdrosny... Obiecałam coś Baliaur i dotrzymam słowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja nic nie rozumiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie ten cholerny Eredineq.... mam dość! scream heart crying jak wy to ja tesh.... ide sobie z gai... crying heart Edit// ide i jush nie wrooce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:45 am
Julka Nightmaree Julka zarywaj poki mozesz pytałam kiedy wracasz? W sobote Chriss, nie badz zazdrosny... Obiecałam coś Baliaur i dotrzymam słowa... normalnie nienormalnie a na mature cosik umiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:46 am
Julka Kitty... ale mi chodzi o Night_Lady i Ann_Miho, jakos tak przyjechalam do Łodzi i tu nagle cos takiego... nie chcąc sie tu wiecej pokazywać ani pisać, po Twoim tekście stwierdziłam jednak iż muszę coś wyjasnic, otoz to nie przez ciebie odchodzimy stad, pare dni temu wydarzyło sie cos po czym stwierdzilysmy ze musmy pozegnac gaje i wszystkich ludkow przebywajacych tutaj, oczywiscie szczególnie pozdrawiajac Kitty, Melanie, Kiarta, Lady_Karine i Omege. buziaki dla Was po raz ostatni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat gdzie ten cholerny Eredineq.... mam dość! scream heart crying jak wy to ja tesh.... ide sobie z gai... crying heart uspokój sie złośc pięknosci szkodzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart *wyłania się z czasnej plamy na scianie * ......... *staje prosto przed gaiowiczami* ..... salve .... konbanawa wszystkim ninja konabawa? *zerk na zegarek* kitty, idziesz sobie? zawsze trafie na ciekawa dyskusje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:48 am
Night_Lady Julka Kitty... ale mi chodzi o Night_Lady i Ann_Miho, jakos tak przyjechalam do Łodzi i tu nagle cos takiego... nie chcąc sie tu wiecej pokazywać ani pisać, po Twoim tekście stwierdziłam jednak iż muszę coś wyjasnic, otoz to nie przez ciebie odchodzimy stad, pare dni temu wydarzyło sie cos po czym stwierdzilysmy ze musmy pozegnac gaje i wszystkich ludkow przebywajacych tutaj, oczywiscie szczególnie pozdrawiajac Kitty, Melanie, Kiarta, Lady_Karine i Omege. buziaki dla Was po raz ostatni heart crying heart dziękooje Nighty moja kochana... ja jush tęsknię crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Ita Lockheart *wyłania się z czasnej plamy na scianie * ......... *staje prosto przed gaiowiczami* ..... salve .... konbanawa wszystkim ninja konabawa? *zerk na zegarek* kitty, idziesz sobie? zawsze trafie na ciekawa dyskusje xp o ... wiedze ze mnie ktos zauwazył domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Nightmaree Julka zarywaj poki mozesz pytałam kiedy wracasz? W sobote Chriss, nie badz zazdrosny... Obiecałam coś Baliaur i dotrzymam słowa... No super czyli jednak mnie to dotyczy... a ja nic nie wiem... gonk Znowu czuje sie jak bochater jakiejś ^$&^%$ telenoweli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:49 am
Night_Lady Julka Kitty... ale mi chodzi o Night_Lady i Ann_Miho, jakos tak przyjechalam do Łodzi i tu nagle cos takiego... nie chcąc sie tu wiecej pokazywać ani pisać, po Twoim tekście stwierdziłam jednak iż muszę coś wyjasnic, otoz to nie przez ciebie odchodzimy stad, pare dni temu wydarzyło sie cos po czym stwierdzilysmy ze musmy pozegnac gaje i wszystkich ludkow przebywajacych tutaj, oczywiscie szczególnie pozdrawiajac Kitty, Melanie, Kiarta, Lady_Karine i Omege. buziaki dla Was po raz ostatniulżylo mi, szkoda ze nie moglysmy sobie same pogadac... co innego gdy siada sobie same baby i poplotkuja... mam nadzije ze jednak kiedys dacie mi szanse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:50 am
Christoff_Gangrell Julka Nightmaree Julka zarywaj poki mozesz pytałam kiedy wracasz? W sobote Chriss, nie badz zazdrosny... Obiecałam coś Baliaur i dotrzymam słowa... No super czyli jednak mnie to dotyczy... a ja nic nie wiem... gonk Znowu czuje sie jak bochater jakiejś ^$&^%$ telenoweli crying Krzysiu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:50 am
Ita Lockheart *wyłania się z czasnej plamy na scianie * ......... *staje prosto przed gaiowiczami* ..... salve .... konbanawa wszystkim ninja Witaj ... smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|