|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:36 am
Kitty ShadowCat Nightmaree Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kurde.... zara dostane cholery..... domokun Krzysiu crying heart *rzut w ramiona* przytuuuul mnie crying crying ona nie może odejść crying scream crying kto nie moze odejsc?? Nighty crying heart crying buuuu Kitty a mi sie wydaje ze to przeze mnie... ech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Nightmaree Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kurde.... zara dostane cholery..... domokun Krzysiu crying heart *rzut w ramiona* przytuuuul mnie crying crying ona nie może odejść crying scream crying kto nie moze odejsc?? Nighty crying heart crying buuuu z mozesz wytłumaczyc mi o co chodzi bo nie jestem w temacie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Christoff_Gangrell Nightmaree Christoff_Gangrell Kurde.... zara dostane cholery..... domokun oddawaj mi Julke wink stare a czy ja ją siłą 3mam??? teń łańcuch to nie jaj jej załorzyłem... blaugh uuuu popracuj nad ortografią miły człowieku a ty mu nie karz co ma robić... buuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:37 am
Julka Kiart ... "Tak to juz jest w zyciu... Jedni odchadza drudzy przychodza ..." ...Eh...Szkoda ... sad ..Napewno inaczej Bedzie bez Was ... gonk Niestety mam go w Stargadzie, jak wroce to Ci go podrzuce biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:38 am
uuuu dzieci dzieci i nic wiecej wink ja Cie rozkuje zaraz kiedy wracasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Julka sama sie przykulam biggrin jakas mala perwersja ? biggrin Taaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin zeby tylko jedna biggrin [Rumieniec i lookniecie na Wodza]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty ShadowCat Nightmaree Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kurde.... zara dostane cholery..... domokun Krzysiu crying heart *rzut w ramiona* przytuuuul mnie crying crying ona nie może odejść crying scream crying kto nie moze odejsc?? Nighty crying heart crying buuuu Kitty a mi sie wydaje ze to przeze mnie... ech scream niee crying crying nie jestem zazdrosna o Wodza crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:40 am
Julka Gosiak Julka sama sie przykulam biggrin jakas mala perwersja ? biggrin Taaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin zeby tylko jedna biggrin [Rumieniec i lookniecie na Wodza] stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Gosiak Julka sama sie przykulam biggrin jakas mala perwersja ? biggrin Taaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin zeby tylko jedna biggrin [Rumieniec i lookniecie na Wodza] eek buuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty...
ale mi chodzi o Night_Lady i Ann_Miho, jakos tak przyjechalam do Łodzi i tu nagle cos takiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:41 am
Kitty jestes zazdrosna czy nie bo my juz nie czaimy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty... ale mi chodzi o Night_Lady i Ann_Miho, jakos tak przyjechalam do Łodzi i tu nagle cos takiego... *jebut* crying crying auć... moja łapka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Julka Gosiak Julka sama sie przykulam biggrin jakas mala perwersja ? biggrin Taaaaaaaaaaaaaaaaa biggrin zeby tylko jedna biggrin [Rumieniec i lookniecie na Wodza] stare ... No co... to juz nie mozna zarywac do facetow ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:43 am
Julka zarywaj poki mozesz pytałam kiedy wracasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 9:43 am
Julka No co... to juz nie mozna zarywac do facetow ?? stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|