|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:57 am
YumiTao Ozzwald nie, jak diecko z Somalii... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:59 am
YumiTao Illune BeeWolf_san YumiTao a czy ja wyglądam na karitas ? xp jak karitas nie ale jak ludzie pracujacy tam,  - _ - dobra to ja kupie xd a ty zrób naleśniki heart lol taaa..jeszcze cos prosze pani ? xd hmm....może Mirek przyniesie jakieś wino? xd xd albo nie bo się z głośnikami nie zabierze
Pućka pu xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:00 am
BeeWolf_san YumiTao Ozzwald nie, jak diecko z Somalii... stare  ekchem.....nie naruszaj mojej przestrzeni powietrznej swoim wczorajszym oddechem xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:01 am
Illune hmm....może Mirek przyniesie jakieś wino? xd xd albo nie bo się z głośnikami nie zabierze
Pućka pu xd xd xd chipsy.. glosniki... ostra biba bedzie... tylko nie przesadzcie z chipsami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:02 am
opcy Lethiel xd xd xd czego ty od niego chcesz !! scream to taki slodki pućka pu whee heart xd xd xd pućka???? pućka paćka pa !!! 4laugh heart *przytuuuuuul ogromniasty* whee whee whee moowilam tak do mojego małego koteczka whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kunamatata xp musze jakos uzbierac 200k na Chain Wallet sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Illune hmm....może Mirek przyniesie jakieś wino? xd xd albo nie bo się z głośnikami nie zabierze
Pućka pu xd xd xd chipsy.. glosniki... ostra biba bedzie... tylko nie przesadzcie z chipsami... O_o film bedziemy ogladac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Illune hmm....może Mirek przyniesie jakieś wino? xd xd albo nie bo się z głośnikami nie zabierze
Pućka pu xd xd xd chipsy.. glosniki... ostra biba bedzie... tylko nie przesadzcie z chipsami... bedziemy ogladac biust pani figury xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:03 am
YumiTao Ozzwald Illune hmm....może Mirek przyniesie jakieś wino? xd xd albo nie bo się z głośnikami nie zabierze
Pućka pu xd xd xd chipsy.. glosniki... ostra biba bedzie... tylko nie przesadzcie z chipsami... O_o film bedziemy ogladac xd to jakies piwo sobie kupcie... bez piwa nie ma filmu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:05 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald Illune hmm....może Mirek przyniesie jakieś wino? xd xd albo nie bo się z głośnikami nie zabierze
Pućka pu xd xd xd chipsy.. glosniki... ostra biba bedzie... tylko nie przesadzcie z chipsami... O_o film bedziemy ogladac xd to jakies piwo sobie kupcie... bez piwa nie ma filmu... heheh....tja... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:06 am