|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:47 am
he ?? eek heart eek ojejq !! to slodkie 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:47 am
YumiTao a no witaj Ozz(onowy) człowieku domokun dowiedziałes sie wkoncu za co cie spisali xd nie... nie przyszli i sie ciesze... jak cos chca odemnie to niech przyjada z nakazem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:50 am
Lethiel he ?? eek heart eek ojejq !! to slodkie 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh whee tsa, opcy jest slodki jak lukrowany kruliczek kusza, azsuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:50 am
Ozzwald YumiTao a no witaj Ozz(onowy) człowieku domokun dowiedziałes sie wkoncu za co cie spisali xd nie... nie przyszli i sie ciesze... jak cos chca odemnie to niech przyjada z nakazem domokun domokun nie daj sie im ! domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:52 am
a czy ja wyglądam na karitas ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel he ?? eek heart eek ojejq !! to slodkie 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh whee tsa, opcy jest slodki jak lukrowany kruliczek kusza, azsuk. xd xd xd czego ty od niego chcesz !! scream to taki slodki pućka pu whee heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:53 am
YumiTao a czy ja wyglądam na karitas ? xp nie, jak diecko z Somalii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:53 am
YumiTao a czy ja wyglądam na karitas ? xp jak karitas nie ale jak ludzie pracujacy tam,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:54 am
BeeWolf_san YumiTao a czy ja wyglądam na karitas ? xp jak karitas nie ale jak ludzie pracujacy tam,  - _ - dobra to ja kupie xd a ty zrób naleśniki heart lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:55 am
Ozzwald YumiTao a czy ja wyglądam na karitas ? xp nie, jak diecko z Somalii... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:56 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel he ?? eek heart eek ojejq !! to slodkie 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh whee tsa, opcy jest slodki jak lukrowany kruliczek kusza, azsuk. xd xd xd czego ty od niego chcesz !! scream to taki slodki pućka pu whee heart xd xd xd opcusiu jakiś ty słoźutki ojajq jejq ... tak wiec tego no
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:56 am
Lethiel xd xd xd czego ty od niego chcesz !! scream to taki slodki pućka pu whee heart xd xd xd pućka????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:57 am
Illune BeeWolf_san YumiTao a czy ja wyglądam na karitas ? xp jak karitas nie ale jak ludzie pracujacy tam,  - _ - dobra to ja kupie xd a ty zrób naleśniki heart lol taaa..jeszcze cos prosze pani ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|