|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:32 am
BeeWolf_san Kitty ShadowCat BeeWolf_san xd gonk xp whee eek wink heart crying 3nodding i tyle wam chciałempowiedzieć. biggrin smile redface crying stare xd 3nodding blaugh gonk scream stressed sweatdrop heart domokun xp whee wink sad surprised eek witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* niesmiej sie te ikonki odpowiadaja mojej sytuacji emocjonalnej, O.o. jaush się nie śmieje... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:34 am
Kitty ShadowCat BeeWolf_san niesmiej sie te ikonki odpowiadaja mojej sytuacji emocjonalnej, O.o. jaush się nie śmieje... 3nodding No i tak ma być, a nie wysmiewasz sie zemnie, i czerpiesz z tego sadystyczna przyjemnosc. Opcy zostaw głowe lepiej ugryź sie w dupe jest soczystsza chyba. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:37 am
no co nie mozna robic za plecy Truskawy?? razz [czochru czohru opcy]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:39 am
[plecy Truskawy sobie ida] 3majcie sie ramy i cyca mamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:40 am
Baliaur [plecy Truskawy sobie ida] 3majcie sie ramy i cyca mamy xd wolal bym twojego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a no witaj Ozz(onowy) człowieku domokun dowiedziałes sie wkoncu za co cie spisali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
piiiiiisk !!!!! crying gonk crying *wymachooje lapami prooboojac zlapać sie zyrandola* nie zjaaadaaaaj mnie !!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:42 am
Lethiel piiiiiisk !!!!! crying gonk crying *wymachooje lapami prooboojac zlapać sie zyrandola* nie zjaaadaaaaj mnie !!! crying crying crying Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:42 am
Baliaur [plecy Truskawy sobie ida] 3majcie sie ramy i cyca mamy xd ciał bejbe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:43 am
opcy Lethiel piiiiiisk !!!!! crying gonk crying *wymachooje lapami prooboojac zlapać sie zyrandola* nie zjaaadaaaaj mnie !!! crying crying crying Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnoooo wielki przedwiczny mroczny panie ciemnosci !! miej litosc !!! crying scream crying Ni !!! scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:45 am
Lethiel opcy Lethiel piiiiiisk !!!!! crying gonk crying *wymachooje lapami prooboojac zlapać sie zyrandola* nie zjaaadaaaaj mnie !!! crying crying crying Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagnoooo wielki przedwiczny mroczny panie ciemnosci !! miej litosc !!! crying scream crying Ni !!! scream heart dobra...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:46 am
opcy Lethiel piiiiiisk !!!!! crying gonk crying *wymachooje lapami prooboojac zlapać sie zyrandola* nie zjaaadaaaaj mnie !!! crying crying crying Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn wyrazaj sie, a nie bluzgami do okoła rzucasz tu sa dzieci. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|