|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:19 am
Lethiel Akiko Tamashii Lethiel Akiś 4laugh whee witaj wink *przytuuuuul ogromniasty* rysiowalas cos ostatnio ?? :> nyo....rysowalam, ale to nie na gaie.....jakies psychiczne olowkiem robione rysunki xp a masz na kompooterq ?? pochwal sie !! heart whee eee...nie ^^" .............kuna mialam blue box'a a w nim...................Angelic Collar _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:20 am
eek crying buuuuuu crying dlaczego coś zeżarło mi wshyściutkie goldy eek crying nie mogę w to uwierzyć eek crying crying buuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:21 am
Akiko Tamashii eee...nie ^^" .............kuna mialam blue box'a a w nim...................Angelic Collar _-_ ech.. szkoda sad ja dzisiaj super skrzyneczke dostalam stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:22 am
Lethiel Akiko Tamashii eee...nie ^^" .............kuna mialam blue box'a a w nim...................Angelic Collar _-_ ech.. szkoda sad ja dzisiaj super skrzyneczke dostalam stressed xp maska hokejowa? wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:23 am
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat niom whee superzasty sig heart cholernie optymistyczny nie.......... niom... sam go robiłeś? nie to z PVEKa jest......... Baliaur TRUSKAWAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! cos czuje ze tak mi juz zostanie....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:24 am
scream arhh.... głupia gaia... złodziejka crying crying Gailla atakooje crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:24 am
Kitty ShadowCat eek crying buuuuuu crying dlaczego coś zeżarło mi wshyściutkie goldy eek crying nie mogę w to uwierzyć eek crying crying buuu crying jak "zezarlo" ?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:25 am
opcy cos czuje ze tak mi juz zostanie....... sweatdrop *wskakuje mu na plecy i drze sie* ZLAPALAM TRUSKAWEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Akiko Tamashii eee...nie ^^" .............kuna mialam blue box'a a w nim...................Angelic Collar _-_ ech.. szkoda sad ja dzisiaj super skrzyneczke dostalam stressed xp maska hokejowa? wink xd haha.. stare nie jestem gloopia.. stressed nie otwieram tego szmelcu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:26 am
opcy Kitty ShadowCat eek crying buuuuuu crying dlaczego coś zeżarło mi wshyściutkie goldy eek crying nie mogę w to uwierzyć eek crying crying buuu crying jak "zezarlo" ????? było 1946g i nagle się zrobiło 0g crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:26 am
xd gonk xp whee eek wink heart crying 3nodding
i tyle wam chciałempowiedzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:28 am
BeeWolf_san xd gonk xp whee eek wink heart crying 3nodding i tyle wam chciałempowiedzieć. biggrin smile redface crying stare xd 3nodding blaugh gonk scream stressed sweatdrop heart domokun xp whee wink sad surprised eek witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:29 am
Baliaur opcy cos czuje ze tak mi juz zostanie....... sweatdrop *wskakuje mu na plecy i drze sie* ZLAPALAM TRUSKAWEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! czy chwalilem sie juz ze wrzucilem zdjecie do galerii? tak??? no sorry prozny ze mnie dran..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:29 am
Kitty ShadowCat BeeWolf_san xd gonk xp whee eek wink heart crying 3nodding i tyle wam chciałempowiedzieć. biggrin smile redface crying stare xd 3nodding blaugh gonk scream stressed sweatdrop heart domokun xp whee wink sad surprised eek witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* niesmiej sie te ikonki odpowiadaja mojej sytuacji emocjonalnej,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|