|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:10 am
opcy Kitty ShadowCat opcy hejak............ 3nodding heloł maj ajdolq wink whee O.o .......hej? niom whee superzasty sig heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:10 am
Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop tja.......... zbyt ostetntacyjne to zachowanie jak na moj gust............. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a ja mam oryginalna ksiazeczke wojskowa... blaugh zreszta nie tylko ja na tej gildi... domokun a ja mam zdjecia mojego brata z woja przebranego za babe.. coz niezla z niego laseczka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop tja.......... zbyt ostetntacyjne to zachowanie jak na moj gust............. stare heh.. delikatnie powiedziane sweatdrop xd *zeskakooje z zyrandola na jego glowe* nio .. :] "play" *wcisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:13 am
Baliaur o.O O.o Truskawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zauwazylam cie!!!!!!!!!!! a kto ci zajumal widelki?? mow mi jogurt bejbe....... Kitty ShadowCat niom whee superzasty sig heart cholernie optymistyczny nie..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop LoL xd eeeee... uwierz mi.. to bynajmniej nie jest powood do radosci sweatdrop O.o. ..... T _ T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiś 4laugh whee witaj wink *przytuuuuul ogromniasty* rysiowalas cos ostatnio ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy cholernie optymistyczny nie.......... powiem nawet ze bardzo zyciowy.. i bliskie mojej osobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:14 am
opcy Baliaur o.O O.o Truskawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zauwazylam cie!!!!!!!!!!! a kto ci zajumal widelki?? mow mi jogurt bejbe....... Kitty ShadowCat niom whee superzasty sig heart cholernie optymistyczny nie.......... niom... sam go robiłeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:14 am
opcy Baliaur o.O O.o Truskawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zauwazylam cie!!!!!!!!!!! a kto ci zajumal widelki?? mow mi jogurt bejbe....... Kitty ShadowCat niom whee superzasty sig heart cholernie optymistyczny nie.......... heh najgorsze ze prawdziwy.... za bardzo... zyjemy w swiecie gdzie wszystko mozna kupic. bo tej reszty juz nie ma... TRUSKAWAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:16 am
Baliaur opcy Baliaur o.O O.o Truskawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zauwazylam cie!!!!!!!!!!! a kto ci zajumal widelki?? mow mi jogurt bejbe....... Kitty ShadowCat niom whee superzasty sig heart cholernie optymistyczny nie.......... heh najgorsze ze prawdziwy.... za bardzo... zyjemy w swiecie gdzie wszystko mozna kupic. bo tej reszty juz nie ma... TRUSKAWAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! yoghoorcik whee trooskwakowy O_o yogobela 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:17 am
Lethiel Akiś 4laugh whee witaj wink *przytuuuuul ogromniasty* rysiowalas cos ostatnio ?? :> nyo....rysowalam, ale to nie na gaie.....jakies psychiczne olowkiem robione rysunki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:17 am
Akiko Tamashii Lethiel Akiś 4laugh whee witaj wink *przytuuuuul ogromniasty* rysiowalas cos ostatnio ?? :> nyo....rysowalam, ale to nie na gaie.....jakies psychiczne olowkiem robione rysunki xp a masz na kompooterq ?? pochwal sie !! heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|