|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:06 am
Sir_Snajper Kitty ShadowCat =Kiryo= Kitty ShadowCat ninja reseciq był... stare xd arghh... jak ja tego nie lubię... *rzut na Kiryo* *wtuuuuul* mhraa whee 4laugh heart *Zgon* xd Dobrze ze Illune nie ma (by mnie zabiła XD) O.o. ninja *odsuwa się od Kiryo* to ja się wolę nie mieshać... sweatdrop whee heart *rzut na Snajperq* mhraaa 4laugh *pshytuuuuuuuuul* wink *przytuuuuuuuuuul* jak słodziutko wyglądash... heart whee ... ciekawe czy tesh słodziutko smakoojesh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Musze isc *zegna sie ze wszystkimi* papatki all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat =Kiryo= Kitty ShadowCat ninja reseciq był... stare xd arghh... jak ja tego nie lubię... *rzut na Kiryo* *wtuuuuul* mhraa whee 4laugh heart *Zgon* xd Dobrze ze Illune nie ma (by mnie zabiła XD) O.o. ninja *odsuwa się od Kiryo* to ja się wolę nie mieshać... sweatdrop whee heart *rzut na Snajperq* mhraaa 4laugh *pshytuuuuuuuuul* wink *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Musze isc *zegna sie ze wszystkimi* papatki all whee heart papa kotq whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:08 am
Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:09 am
Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop LoL xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...a teraz to ja prosze Państwa - musze lecieć wink ...trzymajcie się ludz... trzymajcie się stworzenia... ... wink ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy hejak............ 3nodding heloł maj ajdolq wink whee O.o .......hej? Sir_Snajper opcy hejak............ 3nodding Yo! my sie nie znamy *podaje reke* Snajper jestem witka......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop chyba nawet napewno O_o ... *zwis z zyrandola* *przytuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:10 am
Kitty ShadowCat Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop LoL xd gonk sweatdrop o.O O.o Truskawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zauwazylam cie!!!!!!!!!!! a kto ci zajumal widelki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:10 am
Kitty ShadowCat Baliaur Lethiel *wchodzi do gildi* 4laugh wrooci .. O_o *patrzy na kitty* sweatdrop xp *wlazi na zyrandol* heh chyba myslimy w ten sam sposoob na pewien temat.. sweatdrop LoL xd eeeee... uwierz mi.. to bynajmniej nie jest powood do radosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|