|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:22 am
Katka1989 hieh... coś się rozmowa nie klei sweatdrop taki dziś mdły klimat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:23 am
Danii Katka1989 hieh... coś się rozmowa nie klei sweatdrop taki dziś mdły klimat nio niestety widzę stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:26 am
Katuś, może nie zwalajmy tylko na niuby... my też jesteśmy nie bez winy... choć ja mam tylko jeden topic, założony na zlecenie Tao, to mimo wszystko jesteśmy wszysyc wspoołodpowiedzialni za szerzenie się syfu na gildii... chyba trzeba większymi literami, na czerwono napisać o tych topicach, lub wręcz założyć komoorkę zajmującą się wydawaniem rozwoleń na topici... skoro demokracja nie zadziała to trza wprowadzić dyktaturę... a że nasza przywoodczyni nie zawsze ma na to czas to powinniśmy się bardziej przyłożyć do dbania o porządek [aż nie wierzę, że ja moowię o dbaniu o porządek, chyba dziś mam gorączkę]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:28 am
jak sądzicie fainie wygląda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chłopcy id ziewczeta ... panie i panowie .. Zapraszamy na melina Party 2oo4 .. już teraz .. wink .. miejsce Melina .. godzina teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Katuś, może nie zwalajmy tylko na niuby... my też jesteśmy nie bez winy... choć ja mam tylko jeden topic, założony na zlecenie Tao, to mimo wszystko jesteśmy wszysyc wspoołodpowiedzialni za szerzenie się syfu na gildii... chyba trzeba większymi literami, na czerwono napisać o tych topicach, lub wręcz założyć komoorkę zajmującą się wydawaniem rozwoleń na topici... skoro demokracja nie zadziała to trza wprowadzić dyktaturę... a że nasza przywoodczyni nie zawsze ma na to czas to powinniśmy się bardziej przyłożyć do dbania o porządek [aż nie wierzę, że ja moowię o dbaniu o porządek, chyba dziś mam gorączkę] popieram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:29 am
Danii jak sądzicie fainie wygląda  masz za ładną buźkę by ją chować pod maską... nie podoba mi się z tą machą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:30 am
Danii jak sądzicie fainie wygląda  eek eek eek yyy... lepiej bez sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:31 am
Danii jak sądzicie fainie wygląda  Moim zdaniem - nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:31 am
BeeWolf Chłopcy id ziewczeta ... panie i panowie .. Zapraszamy na melina Party 2oo4 .. już teraz .. wink .. miejsce Melina .. godzina teraz a jest jakiś sprzęt w katakumbach bo nie chce mi się go z tąd przenosić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:32 am
Danii jak sądzicie fainie wygląda  eek ee tam ja wole skąpe ciuszki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:32 am
Sayokun BeeWolf Chłopcy id ziewczeta ... panie i panowie .. Zapraszamy na melina Party 2oo4 .. już teraz .. wink .. miejsce Melina .. godzina teraz a jest jakiś sprzęt w katakumbach bo nie chce mi się go z tąd przenosić w melince jest wszystko co potrzebne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|