|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 11:54 am
agut Gosiak niebylo mnie tu dlugo i pewnie znow nie bedzie (tak juz wyszlo...) ale wzamian mam fotencje razz heart [:* hehe....fajna masz fryzurke mrgreen oj danke danke ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 2:06 pm
Gosiak zajebiste te fotki wink Rufus to że się ruszają i są czarno biało dodaje im uroku wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 3:55 pm
M-Teen Gosiak zajebiste te fotki wink Rufus to że się ruszają i są czarno biało dodaje im uroku wink 4laugh dziekuje po raz kolejny heheee nu fajne masz te foty Rufusq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:19 pm
kto mnie narysuje???? tak wyglądam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:23 pm
TAK WYGLONDAM TO KTO MNIE NARYSUJE??? rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:29 am
z racji, ze mnie nie bylo dosc dlugo, dodam jakas nowa fotke (stara jest tutaj na pierwszej stronie >P) FOTA 1FOTA 2FOTA 3FOTA 4FOTA 5na niektorych glupio wyszedlem >PPP a tak wogole, to nie wiedzialem, ze ten temat jeszcze stoi 0_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:36 am
Geralt_Bialy_Wilk z racji, ze mnie nie bylo dosc dlugo, dodam jakas nowa fotke (stara jest tutaj na pierwszej stronie >P) FOTA 1FOTA 2FOTA 3FOTA 4FOTA 5na niektorych glupio wyszedlem >PPP a tak wogole, to nie wiedzialem, ze ten temat jeszcze stoi 0_o fajne masz oczeta whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:41 am
to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:43 am
Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 hehs ... ja jush je wczesniej widziałem .... xd i powtooze swoja opinie ... sa wyyypas ... znaczy sie fajnie wygladash ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:47 am
Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 dzienkujeeem smile OMG!... jestes ladniejsza od swojego Avka >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:48 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 dzienkujeeem smile OMG!... jestes ladniejsza od swojego Avka >P eek redface redface redface whee yay !! xd to pewnie dlatego ze moje wlosy nie maja oliwkowego odcienia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:56 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 dzienkujeeem smile OMG!... jestes ladniejsza od swojego Avka >P eek redface redface redface whee yay !! xd to pewnie dlatego ze moje wlosy nie maja oliwkowego odcienia xd nie wiem, ale to pewnie dlatego, ze jestes taka ladna >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 6:59 am
Geralt_Bialy_Wilk nie wiem, ale to pewnie dlatego, ze jestes taka ladna >P O_o ... otrząśnij sie !! gonk xd *potrząs Geraltem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 7:10 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk nie wiem, ale to pewnie dlatego, ze jestes taka ladna >P O_o ... otrząśnij sie !! gonk xd *potrząs Geraltem* WAAAA!... *patrzy sie z usmiechem na Leth* ale to nic nie da... po prostu jestes ladna i tyle rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|