|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:28 am
revcat opcy revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen nunu nu naofug9aoufvbo haszzzzzzzzzzzzzzz...........szyszynka....... *powiedzial opcy* podzielilbys sie..... mrgreen Arife to polewam *polewa po szklankach* i jeszcze cos mam *wstaje i wychodzi, za moment wraca z drweniana beczka i stawia ja na stol* to sa ogorki tak na zagryche mrgreen zdrowie! ogooooreczkiii...caly dzien poglowie mi chodzily xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:28 am
YumiTao revcat opcy revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen nunu nu naofug9aoufvbo haszzzzzzzzzzzzzzz...........szyszynka....... *powiedzial opcy* podzielilbys sie..... mrgreen Arife to polewam *polewa po szklankach* i jeszcze cos mam *wstaje i wychodzi, za moment wraca z drweniana beczka i stawia ja na stol* to sa ogorki tak na zagryche mrgreen zdrowie! fuuu Rav nie r�b wiochy rofl mrgreen ogorki sa dobre na zagryche... pelna kultura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:29 am
Ozzwald YumiTao rofl rofl rofl
gfvtrvgftr oi !
tez sie teraz zastanawiam czy czasem sobie nie wyjsc na jednego sybolicznego...*patrzy w strone Ozza i szczerzy zeby* mrgreen zalerzy co... ale jak masz ochote to idz... co ja bede ci bronic... no i o taka odpowiedz mi chodziło 3nodding zreszta i tak czy siak bym poszła... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:32 am
YumiTao Ozzwald YumiTao rofl rofl rofl
gfvtrvgftr oi !
tez sie teraz zastanawiam czy czasem sobie nie wyjsc na jednego sybolicznego...*patrzy w strone Ozza i szczerzy zeby* mrgreen zalerzy co... ale jak masz ochote to idz... co ja bede ci bronic... no i o taka odpowiedz mi chodziło 3nodding zreszta i tak czy siak bym poszła... mrgreen prosze jaki posluch mam... musze popracowac nad charyzma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:33 am
revcat YumiTao fuuu Rav nie r�b wiochy rofl mrgreen jakiej wiochy? jakiej wiochy sie pytam....... ogorki to podstawa do bimberku....nie wspominajac o kobietach mrgreen i malych tajemniczych urzadzeniach ktore robia "ping"............ szalalalalalaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:34 am
opcy revcat Arife to polewam *polewa po szklankach* i jeszcze cos mam *wstaje i wychodzi, za moment wraca z drweniana beczka i stawia ja na stol* to sa ogorki tak na zagryche mrgreen zdrowie! o kuna......... drewniana beeczka........... cool rofl rofl rofl Qrwa nie ma to jak foch Maryśki... scream
ej miala byc zardzewiala Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeczka eek
Sorki beklo mi sie, to po tych pysznych ogurasach !!
*bierze dzikie ogurasy i zaczyna z nimi biegac po gildii*
Muahahahahahahahahahahahahahaha
nikt mnie nie powstrzyma !!
*obled opanowal jej mozg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:36 am
opcy revcat YumiTao fuuu Rav nie r�b wiochy rofl mrgreen jakiej wiochy? jakiej wiochy sie pytam....... ogorki to podstawa do bimberku....nie wspominajac o kobietach mrgreen i malych tajemniczych urzadzeniach ktore robia "ping"............ szalalalalalaaaa confused
opcy ma swoj swiat i swoje kredki mrgreen zrozumy to 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:38 am
YumiTao opcy ma swoj swiat i swoje kredki mrgreen zrozumy to 3nodding wypraszam sobie..... kredek nie mam zadnych,........ chyba ze sie glinki licza..... tyle ze glinek tez nie mam........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:40 am
Ozzwald YumiTao revcat YumiTao fuuu Rav nie riochy rofl mrgreen jakiej wiochy? jakiej wiochy sie pytam....... ogorki to podstawa do bimberku....nie wspominajac o kobietach mrgreen ja tam na zagryche niczego nie potrzebuje *odsog i bieze łyk bimbra* rofl ta... to cie sprawdzimy biggrin juz nie dlugo... tyle ze bedziemy zamiast bimbru miec voodke mrgreen Voodka...jak ja dawo tego nie piłam...zreszat dawno niczego % nie piłam... neutral czyzbym scodziła na dobra droge confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:41 am
opcy YumiTao opcy ma swoj swiat i swoje kredki mrgreen zrozumy to 3nodding wypraszam sobie..... kredek nie mam zadnych,........ chyba ze sie glinki licza..... tyle ze glinek tez nie mam........ mama kupi kredki *glaszcze* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:42 am
opcy YumiTao opcy ma swoj swiat i swoje kredki mrgreen zrozumy to 3nodding wypraszam sobie..... kredek nie mam zadnych,........ chyba ze sie glinki licza..... tyle ze glinek tez nie mam........ kurcze ... ale ze mnie ciemna masa ... stare wy tu swoje fohy , shizy , i inne wariacje/kombinacje odstawiacie ... a ja jakos niemoge sie wto w krecic crying jakos dzisiaj niemam weny twoorczej do wałkoof i hydrantoof sweatdrop co to sa te glinki question stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|