Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Sat Jun 19, 2010 10:04 am

aaAAALE W GENACH TEGO NEI MAMY.
O

k?

poza tym
no ech

chciałem porównać alkohol do pijawek, ale no nei mam weny
PostPosted: Sat Jun 19, 2010 11:03 am

dziki_wieprz
aaAAALE W GENACH TEGO NEI MAMY.
O

k?

Wielu naukowców twierdzi, że kobiety wolą mężczyzn potrafiących grać na instrumencie lub potrafiących tańczyć, gdyż w czasach pierwotnych, gdy ludzie żyli w plemionach taniec i muzyka były związane z szamańskimi obrzędami, a co za tym idzie miały kojarzyć się z władzą i dostatkiem (kobiety szamanów, wodzów itp. miały być w związku z tym na uprzywilejowanej pozycji względem innych kobiet). Badacze twierdzą, że zależność ta była tak silna, i trwała na tyle długo, by utrwalić te informacje w ludzkim genomie.

A teraz pointa: Skoro ludzki genom zawiera informacje o tańcu i muzyce, to dlaczego nie miałby zawierać informacji na temat alkoholu, skoro to potencjalny środek umożliwiający przetrwanie?

Żeby było śmieszniej dodam, że jestem abstynentem
pirate

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

hela bertz

PostPosted: Sat Jun 19, 2010 11:56 am

hm, osobiście podchodzę z dystansem do tych zachowań zapisanych w genach, bo "podobno" mężczyźni nawet potrafią wyczuć kiedy kobieta ma miesiączkę i to ich przyciąga. "podobno" dziewczyna wydaje się w tym czasie atrakcyjniejsza, itd, ale tak naprawdę to takie picu nicu. co prawda nie jestem mężczyzną, no ale.... cool
PostPosted: Sat Jun 19, 2010 12:29 pm

ja wyczuwam jak ktos ma miesiączkę

to znaczy nie trafiam, ale wyczuwam

dziki_wieprz

P a t e l n i a

PostPosted: Sat Jun 19, 2010 1:17 pm

jak pies, no jak pies

+ też słyszałam o tej miesiączce i trochę mnie to odrzuca
PostPosted: Sun Jun 20, 2010 2:02 pm

masz miesiaczke, to dlatego

dziki_wieprz

P a t e l n i a

PostPosted: Sun Jun 20, 2010 3:14 pm

tak jasne! wywlekaj wszystkie brudy na światło dzienne!
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 6:23 am

oz w morde xd
..dla mnie alkohol jest niezbedny do mycia szkla i odkazania syfu :XP: a geny... to nie jest tak, ze jak ma sie cos w genach, to nie da sie tego zmienic? [serio sie pytam, nie wiem]
niemniej jednak [moze to wynika ze starosci], ale nie widze nic fajnego w jego piciu z innych powodow niz dla smaku.
no, moze pomijajac glupie stwierdzenie, ze faceta trzeba upic, zeby sprawdzic, jaki jest naprawde rofl

co do miesiaczki - jak facet nie zauwaza, ze kobieta chce go zdzielic czyms przez leb kilkakrotnie wiecej razy niz zwykle, to szczerze gratuluje 3nodding rofl
i nie wydaje mi sie, zeby kobieta wsciekla/smutna/przygnebiona/zla czy cokolwiek, podczas menstruacji mogla byc piekniejsza niz zwykle. chyba ze dla sadysty. albo znow mnie cos ominelo o.o

wilkus
Crew

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 10:59 am

wilkus

i nie wydaje mi sie, zeby kobieta wsciekla/smutna/przygnebiona/zla czy cokolwiek, podczas menstruacji mogla byc piekniejsza niz zwykle. chyba ze dla sadysty. albo znow mnie cos ominelo o.o

tym bardziej, że cały organizm się robi ble podczas okresu. Więcej syfów, wszystko gorzej się goi itp.
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 11:44 am

Lopatka
wilkus

tym bardziej, że cały organizm się robi ble podczas okresu. Więcej syfów, wszystko gorzej się goi itp.

moze wlasnie znalazlysmy jakas roznice miezy czlowiekiem a zwierzeciem :XP:
..w sumie to ciekawe.

wilkus
Crew

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 8:04 am

pochwalę się tym, że wzięłam dzis gaiowy ślub 4laugh
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 8:12 am

Super! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia xd

Heja wilkus! ;D
Jak sesja poszła?

A nie chce mi się już pisać o tym alkoholu, chociaż mógłbym się dalej jeszcze trochę poprzekomarzać mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 9:39 am

Ja się chętnię pochwalę, choć nie do mnie pytanie ;p
Zaliczyłam fizę na 3.5, zaliczyłam zbója z PP na 3.5, dostałam 3.5 z ćwiczeń z algorytmów jeszcze tylko 3 egzaminy i wakacje smile
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 9:51 am

Ignacy Wieniawa
Super! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia xd

haha dzięki blaugh

Lopatka
Zaliczyłam fizę na 3.5, zaliczyłam zbója z PP na 3.5, dostałam 3.5 z ćwiczeń z algorytmów jeszcze tylko 3 egzaminy i wakacje smile

no to świetnie ^ ^

Skyblue Dragonfly

Sweet Vampire

13,375 Points
  • Survivor 150
  • Millionaire 200
  • Risky Lifestyle 100

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 10:26 am

Lopatka

Heh... to cool. Graty :>

Ja właściwie już mam wakacje, ale niestety muszę pisać jeden egzamin we wrześniu.

Polibudy i inne takie chyba zawsze kończą sesję ostatnie, aren't they? mrgreen
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games