|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 10:04 am
aaAAALE W GENACH TEGO NEI MAMY. O
k?
poza tym no ech
chciałem porównać alkohol do pijawek, ale no nei mam weny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 11:03 am
dziki_wieprz aaAAALE W GENACH TEGO NEI MAMY. O k? Wielu naukowców twierdzi, że kobiety wolą mężczyzn potrafiących grać na instrumencie lub potrafiących tańczyć, gdyż w czasach pierwotnych, gdy ludzie żyli w plemionach taniec i muzyka były związane z szamańskimi obrzędami, a co za tym idzie miały kojarzyć się z władzą i dostatkiem (kobiety szamanów, wodzów itp. miały być w związku z tym na uprzywilejowanej pozycji względem innych kobiet). Badacze twierdzą, że zależność ta była tak silna, i trwała na tyle długo, by utrwalić te informacje w ludzkim genomie. A teraz pointa: Skoro ludzki genom zawiera informacje o tańcu i muzyce, to dlaczego nie miałby zawierać informacji na temat alkoholu, skoro to potencjalny środek umożliwiający przetrwanie? Żeby było śmieszniej dodam, że jestem abstynentem pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 11:56 am
hm, osobiście podchodzę z dystansem do tych zachowań zapisanych w genach, bo "podobno" mężczyźni nawet potrafią wyczuć kiedy kobieta ma miesiączkę i to ich przyciąga. "podobno" dziewczyna wydaje się w tym czasie atrakcyjniejsza, itd, ale tak naprawdę to takie picu nicu. co prawda nie jestem mężczyzną, no ale.... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 12:29 pm
ja wyczuwam jak ktos ma miesiączkę
to znaczy nie trafiam, ale wyczuwam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 19, 2010 1:17 pm
jak pies, no jak pies
+ też słyszałam o tej miesiączce i trochę mnie to odrzuca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 2:02 pm
masz miesiaczke, to dlatego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 20, 2010 3:14 pm
tak jasne! wywlekaj wszystkie brudy na światło dzienne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 6:23 am
oz w morde xd ..dla mnie alkohol jest niezbedny do mycia szkla i odkazania syfu :XP: a geny... to nie jest tak, ze jak ma sie cos w genach, to nie da sie tego zmienic? [serio sie pytam, nie wiem] niemniej jednak [moze to wynika ze starosci], ale nie widze nic fajnego w jego piciu z innych powodow niz dla smaku. no, moze pomijajac glupie stwierdzenie, ze faceta trzeba upic, zeby sprawdzic, jaki jest naprawde rofl
co do miesiaczki - jak facet nie zauwaza, ze kobieta chce go zdzielic czyms przez leb kilkakrotnie wiecej razy niz zwykle, to szczerze gratuluje 3nodding rofl i nie wydaje mi sie, zeby kobieta wsciekla/smutna/przygnebiona/zla czy cokolwiek, podczas menstruacji mogla byc piekniejsza niz zwykle. chyba ze dla sadysty. albo znow mnie cos ominelo o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 10:59 am
wilkus i nie wydaje mi sie, zeby kobieta wsciekla/smutna/przygnebiona/zla czy cokolwiek, podczas menstruacji mogla byc piekniejsza niz zwykle. chyba ze dla sadysty. albo znow mnie cos ominelo o.o tym bardziej, że cały organizm się robi ble podczas okresu. Więcej syfów, wszystko gorzej się goi itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 22, 2010 11:44 am
Lopatka wilkus i nie wydaje mi sie, zeby kobieta wsciekla/smutna/przygnebiona/zla czy cokolwiek, podczas menstruacji mogla byc piekniejsza niz zwykle. chyba ze dla sadysty. albo znow mnie cos ominelo o.o tym bardziej, że cały organizm się robi ble podczas okresu. Więcej syfów, wszystko gorzej się goi itp. moze wlasnie znalazlysmy jakas roznice miezy czlowiekiem a zwierzeciem :XP: ..w sumie to ciekawe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 8:04 am
pochwalę się tym, że wzięłam dzis gaiowy ślub 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 8:12 am
Super! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia xd
Heja wilkus! ;D Jak sesja poszła?
A nie chce mi się już pisać o tym alkoholu, chociaż mógłbym się dalej jeszcze trochę poprzekomarzać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 9:39 am
Ja się chętnię pochwalę, choć nie do mnie pytanie ;p Zaliczyłam fizę na 3.5, zaliczyłam zbója z PP na 3.5, dostałam 3.5 z ćwiczeń z algorytmów jeszcze tylko 3 egzaminy i wakacje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 9:51 am
Ignacy Wieniawa Super! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia xd haha dzięki blaugh Lopatka Ja się chętnię pochwalę, choć nie do mnie pytanie ;p Zaliczyłam fizę na 3.5, zaliczyłam zbója z PP na 3.5, dostałam 3.5 z ćwiczeń z algorytmów jeszcze tylko 3 egzaminy i wakacje smile no to świetnie ^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 10:26 am
Lopatka Ja się chętnię pochwalę, choć nie do mnie pytanie ;p Zaliczyłam fizę na 3.5, zaliczyłam zbója z PP na 3.5, dostałam 3.5 z ćwiczeń z algorytmów jeszcze tylko 3 egzaminy i wakacje smile Heh... to cool. Graty :> Ja właściwie już mam wakacje, ale niestety muszę pisać jeden egzamin we wrześniu. Polibudy i inne takie chyba zawsze kończą sesję ostatnie, aren't they? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|