|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:40 am
Ozzwald Baliaur bosh jak mi sie spac kce... a ja nie moge spac.... alkohol, srodki uspakajajace i przeciw bulowe nie chca mnie z nog zwalic.. scream hmm mi sie kce spac ale spac nie moge sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:41 am
agut Heyka wszystkim!!Tylko na chwile crying ale to zawsze to cos razz witaj, witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:41 am
Baliaur Ozzwald Baliaur bosh jak mi sie spac kce... a ja nie moge spac.... alkohol, srodki uspakajajace i przeciw bulowe nie chca mnie z nog zwalic.. scream hmm mi sie kce spac ale spac nie moge sweatdrop stressed hehe widze ze nie tylko ja mam ten problem.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:42 am
Ja nie potrafiłbym zasnac Chociaz ziefa mam poteznego xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper agut Heyka wszystkim!!Tylko na chwile crying ale to zawsze to cos razz witaj, witaj hehe....fajne ciuszki ;] biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Addik heyka *cmok w polik* Przynioslam Ci wczoraj kwiatki z parQ tak jak prosiles xd czesc .... dzieki ... pstaw go u nas w wazoniq ... i jak zdazysh to lookni na babski temat ... { sorka ze sie powtazam }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:43 am
a ja dziennie spie tylko maxymalnie 3godzinki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik agut Addik heyka *cmok w polik* Przynioslam Ci wczoraj kwiatki z parQ tak jak prosiles xd czesc .... dzieki ... pstaw go u nas w wazoniq ... i jak zdazysh to lookni na babski temat ... { sorka ze sie powtazam } a po co?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*podlkada rece pod glowe zamyka oczy i proboje zasbnac* taka pogoda ze nic sie nie kce... i jesio zatoki musha przypominac o swym istnieniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:44 am
Sir_Snajper a ja dziennie spie tylko maxymalnie 3godzinki biggrin mam to samo....zasypiam nad ranem i zaraz budzik dzwoni ze do szkoly trzeba isc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *podlkada rece pod glowe zamyka oczy i proboje zasbnac* taka pogoda ze nic sie nie kce... i jesio zatoki musha przypominac o swym istnieniu... ...yhm ...dzisiaj jest straszny dzień ...nikomu się nic nie chce... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moge zaspiewac kolysanke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam _-_ *patrzy na zegarek* mam... 16 minut ?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:45 am
agut Addik agut Addik heyka *cmok w polik* Przynioslam Ci wczoraj kwiatki z parQ tak jak prosiles xd czesc .... dzieki ... pstaw go u nas w wazoniq ... i jak zdazysh to lookni na babski temat ... { sorka ze sie powtazam } a po co?? stare bo kcialbym wiedziec jakie mash zdanie na ten temat co zawarlem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|