|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:12 am
*puff* *cała przemoczona* Kurde balans Avsko! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Lethiel Baliaur heyka Leth *przytul* a co upichcilas?? wink heh.. nio wkońcu to miesko zostawiłam bez sosu.. ale ugotowalam rysh curry .. zmieszałam z maselkiem.. dodałam kukurydzy .. i to miesko z zioolkami zmieszałam wink .. wyszlo calkiem dobre whee dasz sprobowac?? jeszcze jestem pshed obiadem *podnosi sie z poduch* *pelzu pelzu do koochni* *wraca z miseczką* proshuuu whee heart *podaje mu na lyzeczce* nakarmic cie ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Addik cos sie wczoraj jebło z tym tradem od ciebie =_= no to mash lekkiego pecha ... bo ten staff co do ciebie lacial to jush dalem sniperowi ... ale jak kcesh to ci jeszcze kiedys cosiq wysle { teraz jestem splookany }
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:13 am
Delein *puff* *cała przemoczona* Kurde balans Avsko! stressed witaj Del 4laugh *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:14 am
ja psadam na kwile ide zakoopki zrobic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delein *puff* *cała przemoczona* Kurde balans Avsko! stressed witaj Del 4laugh *przytuuuuuul* whee Pass auf bom ja cała mokrutka jest... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:15 am
Spoko biggrin Martwiłes sie troche zeby ten stuff nie poszedl w piz** =_= Illune ma mi coś zalatwic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:16 am
Sir_Snajper nie trzeba ale skoro chcesz?? łiiiii 4laugh *podaje mu troshq papu na łyzeczce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:20 am
Delein Lethiel Delein *puff* *cała przemoczona* Kurde balans Avsko! stressed witaj Del 4laugh *przytuuuuuul* whee Pass auf bom ja cała mokrutka jest... sweatdrop troodno sie moowi wink *obcieka woda* xd papa Baliś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesh bym cos zjad xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Lethiel Sir_Snajper nie trzeba ale skoro chcesz?? łiiiii 4laugh *podaje mu troshq papu na łyzeczce* ale pyszota *glaszcze sie po brzuszku* heart smacznego... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|