|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:49 am
ja juz mykam.... ale zanim to zrobie twisted ==> dla wszystkich xd xd xd
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:51 am
Baliaur *poke* heyah.. milo cie poznac.. jak nie bedziesh do mnie mowil Bali to bedziesh mial z mojej strony spokuj twisted i ostrzegam ze poki jestes newbiesem ludzie moga na Ciebie trochu zlewac... sad sweatdrop stressed nie zlewaja ze mnie narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai ja juz mykam.... ale zanim to zrobie :twsited: ==> dla wszystkich xd xd xd
whee papathus... ja tyz postaram sie zaraz mykac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:58 am
Sir_Snajper od przytulanie to ja nie umre *szeroki usmiech* ...przytulanie to tajna broń Lethi 3nodding (a właściwie nie taka tajna...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Baliaur Ja- Yosei ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... hmm bo kiedys byla tak ze co 1h nowy ciec.. bez obrazy.. i ludzi zaczelo to denerwowac... ale nie przejmuj sie Panie Snajperq na pewno dobrze bedziesz sie tu z nami czuł whee 3nodding xd juz sie tak czuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:01 am
Ja- Yosei Sir_Snajper od przytulanie to ja nie umre *szeroki usmiech* ...przytulanie to tajna broń Lethi 3nodding (a właściwie nie taka tajna...) whee whee whee wroocilam po obiadq blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:02 am
Lethiel Ja- Yosei Sir_Snajper od przytulanie to ja nie umre *szeroki usmiech* ...przytulanie to tajna broń Lethi 3nodding (a właściwie nie taka tajna...) whee whee whee wroocilam po obiadq blaugh 3nodding whee ...najs - że tak sie wyrażę... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:03 am
heh *zaczyna biegac dookola gildi warczac jak niedzwiedz* qrde szkoda ze Lovelasa nie ma pomeczyloby sie go blaugh
Snajperqu bo teraz akurat nie bylo takiej lawiny newbow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|