|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:42 am
Ja- Yosei Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... ...Ave ninja (jak Tyś się tam zmieścił...?) jakie ave question A tak wogle to lodoofka jest moim portalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:43 am
Nerai Baliaur Ja- Yosei ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... hmm bo kiedys byla tak ze co 1h nowy ciec.. bez obrazy.. i ludzi zaczelo to denerwowac... ale nie przejmuj sie Panie Snajperq na pewno dobrze bedziesz sie tu z nami czuł whee 3nodding xd 3nodding 3nodding 3nodding whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Baliaur Ja- Yosei ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... hmm bo kiedys byla tak ze co 1h nowy ciec.. bez obrazy.. i ludzi zaczelo to denerwowac... ale nie przejmuj sie Panie Snajperq na pewno dobrze bedziesz sie tu z nami czuł whee 3nodding xd jesli bedziesh grzeczny... razz zauwazylam ze jak ktos jest nowy na gildi ale nie na gai to az tak go nie olewaja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...o - nowy ...Sir_Snajper - miło mi Cię poznać ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... smile witem pana *klania sie* Sir_Snajper jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ja- Yosei Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... ...Ave ninja (jak Tyś się tam zmieścił...?) jakie ave question A tak wogle to lodoofka jest moim portalem xd ...no ave ...normalne ave no... ...ave to ave ...a-v-e...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:44 am
Ja- Yosei Addik Ja- Yosei Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... ...Ave ninja (jak Tyś się tam zmieścił...?) jakie ave question A tak wogle to lodoofka jest moim portalem xd ...no ave ...normalne ave no... ...ave to ave ...a-v-e... no lub ha - wu - de - pe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:45 am
Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... nie zimno ci?? buhehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:46 am
Ja- Yosei Addik Ja- Yosei Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... ...Ave ninja (jak Tyś się tam zmieścił...?) jakie ave question A tak wogle to lodoofka jest moim portalem xd ...no ave ...normalne ave no... ...ave to ave ...a-v-e... aaa .... takie ave .... jak" ave szmatan" question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:47 am
Baliaur Nerai Baliaur Ja- Yosei ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... hmm bo kiedys byla tak ze co 1h nowy ciec.. bez obrazy.. i ludzi zaczelo to denerwowac... ale nie przejmuj sie Panie Snajperq na pewno dobrze bedziesz sie tu z nami czuł whee 3nodding xd jesli bedziesh grzeczny... razz zauwazylam ze jak ktos jest nowy na gildi ale nie na gai to az tak go nie olewaja.. whee nowe wdzianko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:48 am
Addik Ja- Yosei Addik Ja- Yosei Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... ...Ave ninja (jak Tyś się tam zmieścił...?) jakie ave question A tak wogle to lodoofka jest moim portalem xd ...no ave ...normalne ave no... ...ave to ave ...a-v-e... aaa .... takie ave .... jak" ave szmatan" question ...no skoro tak uważasz sweatdrop ...takie ave na przywitanie no! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:48 am
Sir_Snajper Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... nie zimno ci?? buhehehe ty sie lepiej ubiesh .... bo trada potwierdziles ... i ubranqa zuciles w kat . exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:49 am
Lethiel oo 4laugh witaj wink whee *przytuuuuuuul ogromniasty* whee witaj spowrotem Yoseiq maj ajdolu heart xd witaj 3nodding *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:49 am
Addik Kitty ShadowCat Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... O.o. Addiq... *rzut na shyję* *wiesh**przytuuuuuuuuul* co uciebie? wink czesc .... *przytuuuuul* wlasnie wroocilem ze szkoly .... cala klasa jest na mnie zla bo powiedzialem nauczycielce prawde prosto w oczy a ona zrobola awanture ze wszystkich oczerniam ... blaugh ale ja mam to gdzies blaugh ...tak - nie ma to jak mieć rzeczy gdzieś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|