|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:35 am
...o - nowy ...Sir_Snajper - miło mi Cię poznać ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
* wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oo 4laugh witaj wink whee *przytuuuuuuul ogromniasty* whee witaj spowrotem Yoseiq maj ajdolu heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*poke* heyah.. milo cie poznac.. jak nie bedziesh do mnie mowil Bali to bedziesh mial z mojej strony spokuj twisted i ostrzegam ze poki jestes newbiesem ludzie moga na Ciebie trochu zlewac... sad sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:36 am
Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... ...Ave ninja (jak Tyś się tam zmieścił...?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:36 am
Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... addik 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul wielki* whee whee whee 4laugh witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:37 am
Nerai Baliaur ja powinnam wyjsc po zeszyt od fizy.. ale mi sie nie kce gonk narasku Leth Nerai a jak myslish po ile by mozna takie rysunki sprzedwac?? a ni mam pojęcia są jakieś takie "gildie" czy coś gdzie zajmuja sie takimi sprawami ale prawde mówiąc nie wiem dokładnie co jak i gdzie eek xd whee hehe wole nie wiedziec bo mnie zjedza za beztalencie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:38 am
Addik * wychodzi z lodoofki * czesc wszystkim ... O.o. Addiq... *rzut na shyję* *wiesh**przytuuuuuuuuul* co uciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:38 am
Baliaur *poke* heyah.. milo cie poznac.. jak nie bedziesh do mnie mowil Bali to bedziesh mial z mojej strony spokuj twisted i ostrzegam ze poki jestes newbiesem ludzie moga na Ciebie trochu zlewac... sad sweatdrop stressed ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:39 am
Ja- Yosei Baliaur *poke* heyah.. milo cie poznac.. jak nie bedziesh do mnie mowil Bali to bedziesh mial z mojej strony spokuj twisted i ostrzegam ze poki jestes newbiesem ludzie moga na Ciebie trochu zlewac... sad sweatdrop stressed ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... Pewnie 3nodding a tak poza tym to nie masz sie czym przejmowac twisted Muahahahahahhaha!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:39 am
Ja- Yosei ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... hmm bo kiedys byla tak ze co 1h nowy ciec.. bez obrazy.. i ludzi zaczelo to denerwowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:40 am
Nerai Ja- Yosei Baliaur *poke* heyah.. milo cie poznac.. jak nie bedziesh do mnie mowil Bali to bedziesh mial z mojej strony spokuj twisted i ostrzegam ze poki jestes newbiesem ludzie moga na Ciebie trochu zlewac... sad sweatdrop stressed ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... Pewnie 3nodding a tak poza tym to nie masz sie czym przejmowac twisted Muahahahahahhaha!!! ...nie ma co - Snajper - pewnie teraz czujesz się jak u siebie w domu, co nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:41 am
Nerai Ja- Yosei Baliaur *poke* heyah.. milo cie poznac.. jak nie bedziesh do mnie mowil Bali to bedziesh mial z mojej strony spokuj twisted i ostrzegam ze poki jestes newbiesem ludzie moga na Ciebie trochu zlewac... sad sweatdrop stressed ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... Pewnie 3nodding a tak poza tym to nie masz sie czym przejmowac twisted Muahahahahahhaha!!! najwyshej zostaniesz zaprzytulany przeze mnie na smierc :] . 4laugh *przytuuuuuuuul ogromniasty snajperka* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:42 am
Baliaur Ja- Yosei ...albo np. powiedzą Ci (przysłowiowe już chyba...) "WON! Nie chcemy tu nowych!"... hmm bo kiedys byla tak ze co 1h nowy ciec.. bez obrazy.. i ludzi zaczelo to denerwowac... ale nie przejmuj sie Panie Snajperq na pewno dobrze bedziesz sie tu z nami czuł whee 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|