|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:16 am
Lethiel Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk a mi w Warszawie dobrze blaugh whee heart i nigdzie indziej nie chce wink heart 3nodding whee ty to mieszkasz na jakiejs wsi pod Warszawa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:17 am
Baliaur Lethiel Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk a mi w Warszawie dobrze blaugh whee heart i nigdzie indziej nie chce wink heart 3nodding whee ja tam moglabym wszedzie mieszkac.. tylko z paroma warunkami 1dobry komp 2 podloga do spania 3 kawa co rano... i to chyba juz wszystko blaugh hehe xd .. niewiele ci do szczescia trzeba wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:18 am
Ozzwald Kitty ShadowCat niom 4laugh miałam ochotę na jakąś zmianę... co o niej myślisz? wink jest urocza... thx heart *rzut na szyję* mhraaa *przytuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:18 am
Nerai Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk oj tam przestań
3nodding nie no w sumie chcialabym mieszkac w polkowicach heart to takie shlyczne miasteczko.... i moze tam nie ma tylu komarow domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:19 am
Ozzwald Lethiel Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk a mi w Warszawie dobrze blaugh whee heart i nigdzie indziej nie chce wink heart 3nodding whee ty to mieszkasz na jakiejs wsi pod Warszawa.... nunu .. Wawer jest dusha częścia Warszawy wink heart 3nodding a ja mieszkam akoorat tak ze jestem w jakiejs odleglosci od zgiełq i bla.. ale jednoczesnie z tamtad mam wszędzie blisko whee 3nodding a w centroom jestem czeeeesto whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:19 am
Lethiel Nerai Lethiel Ja- Yosei ... ...(ja wychodze na chwile, z/w) *upada na Nerai* xd
eme.....?
Argh... xd *pomaga jej wstac* nasz ajdol uciekl crying heart crying xd jak on mógł nio jak? crying ja tak lubie szaaaaaaaaanty xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:20 am
Nerai Baliaur Lethiel Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk a mi w Warszawie dobrze blaugh whee heart i nigdzie indziej nie chce wink heart 3nodding whee ja tam moglabym wszedzie mieszkac.. tylko z paroma warunkami 1dobry komp 2 podloga do spania 3 kawa co rano... i to chyba juz wszystko blaugh plus Skaner.. kartki i oł�wek xd a po kiego grzyba mi to?? blaugh no dobra jesio zeszyt i olowek i swiatlo.. zeby mozna bylo pisac po nocACH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:21 am
a ja ide sie przekimac.... moze ktoras pani potowarzyszy mi... luzko mam szerokie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Nerai Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk oj tam przestań
3nodding nie no w sumie chcialabym mieszkac w polkowicach heart to takie shlyczne miasteczko.... i moze tam nie ma tylu komarow domokun tak tak! komary chca op..opanowac Swiaaaaaaaaaat gonk xd whee ni ma to jak miłe ładniutkie miasteczko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur plus Skaner.. kartki i oł�wek xd a po kiego grzyba mi to?? blaugh no dobra jesio zeszyt i olowek i swiatlo.. zeby mozna bylo pisac po nocACH Nerai zapomniała o najwashiejszym :] ==> majoonez !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:23 am
Nerai tak tak! komary chca op..opanowac Swiaaaaaaaaaat gonk xd whee ni ma to jak miłe ładniutkie miasteczko 3nodding na jednej nodze mi zostawily 12 pamiatek na drugiej tyz cos kolo tego.. i jesio na poliku..wrrr jakby w parku posiedziec nie mozna.. Leth po co majonez?? woda wystarczy by przezyc.. papapa Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:24 am
Baliaur Nerai tak tak! komary chca op..opanowac Swiaaaaaaaaaat gonk xd whee ni ma to jak miłe ładniutkie miasteczko 3nodding na jednej nodze mi zostawily 12 pamiatek na drugiej tyz cos kolo tego.. i jesio na poliku..wrrr jakby w parku posiedziec nie mozna.. Leth po co majonez?? woda wystarczy by przezyc.. papapa Ozz jejq !! biedna bali sad *przytuuuuuuul* mnie jeszcze zaden nie ucioł O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|