|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:07 am
Baliaur Ja- Yosei Baliaur ...właśnie widać ...bo rys. fajny - tylko w takim stanie wygląda tragicznie... sweatdrop wiem sweatdrop ale dzieki fajno ze sie komus podoba whee a nie mam znajomych w moim miescie z czynnym scanerem.... ...było mieszkać w Tychach - to już byś miała jednego znajomego ze skanerem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:08 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Lethiel mraaaaaauuuurrr 4laugh maj ajdol !!! whee heart *podskakooje* xd ... wymiatam! xd ajdol rules! mraaaa !! *skok na niego* oh prosze !! prosze !! podpisz mi sie na dekolcieeeeee !!!! dekolcieeeee !!! heart whee heart xd xd xd xd mraaaaaauuu !!! jush nigdy tego nie zmyje !! whee heart xd *mdleje* ... ...(ja wychodze na chwile, z/w)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:09 am
Ozzwald a ja nie lubie sie zamulac proszkami a musze... wcale nie musish xd mash zle podejscie czlowiek tylko umrzec musi... a reszta to kwestia wyboru... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:10 am
Ja- Yosei ... ...(ja wychodze na chwile, z/w) *upada na Nerai* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:12 am
ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr
ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:13 am
niom 4laugh miałam ochotę na jakąś zmianę... co o niej myślisz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:13 am
Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk a mi w Warszawie dobrze blaugh whee heart i nigdzie indziej nie chce wink heart 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:14 am
Lethiel Ja- Yosei ... ...(ja wychodze na chwile, z/w) *upada na Nerai* xd
eme.....?
Argh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:15 am
Kitty ShadowCat niom 4laugh miałam ochotę na jakąś zmianę... co o niej myślisz? wink jest urocza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk a mi w Warszawie dobrze blaugh whee heart i nigdzie indziej nie chce wink heart 3nodding whee ja tam moglabym wszedzie mieszkac.. tylko z paroma warunkami 1dobry komp 2 podloga do spania 3 kawa co rano... i to chyba juz wszystko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Ja- Yosei ... ...(ja wychodze na chwile, z/w) *upada na Nerai* xd
eme.....?
Argh... xd *pomaga jej wstac* nasz ajdol uciekl crying heart crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:16 am
Baliaur ale ja niestety mieszkam we wsi zwanej stargardem wrrr ale w sumie nie wiem gdzie bym kciala mieszkac... chyba na koncu swiata gonk oj tam przestań
3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|