|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:56 am
Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? pokash 4laugh !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:57 am
Baliaur Nerai Lethiel Nerai doskonale wim cio czujesz crying crying crying ale najgorsze ze on jedzie z tych zajec z miedzeshyna mokry przez ten deszcz crying a jak nawet nie moge sie z nim spotkac sad gloopi ojciec siedzi w domu.. i opieprza o wszystko.. stare biedny Chmielaczek Paćka Pa.... crying crying crying gonk NerAI jak cie tu dawno nie bylo *przytul* 4laugh ja tyz nie lubie mojego ojca.. stare Mrrrrrrrrrrrrrra... witaj Cio racja to racja dosyć długo mnie tu ni było xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:57 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ... ...pompuj pompuj - wypompuj zęze ...pompuj pompuj - wypompuj zęze, choć pompa przy pompie brakuje już rąk... ...tajfun tsunami - musimy się sprężyć... ...pompuj...pepe ?? O_o ... brawo !! pospiewaj nam jeszcze 4laugh whee witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul* nie to ze go nie lubie.. ale mnie straaashnie wkoocha.. stare jak mozna byc takim denerwoojacym czlowiekiem O_o .. zawsze sie z nim tylko klooce xp .. grrr.. ...Bo leje tonami - wiec dalej do pomp ...kolejna fala zalała pokład, choć pompa przy pompie brakuje juz rąk ...starego koja takze zamokła, bo leje tonami - wiec dalej do pomp xd ... mraaaaaauuuurrr 4laugh maj ajdol !!! whee heart *podskakooje* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:58 am
Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? eme? 3nodding jakie ochydki? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:59 am
Lethiel mraaaaaauuuurrr 4laugh maj ajdol !!! whee heart *podskakooje* xd ... wymiatam! xd ajdol rules!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:00 am
Nerai Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? eme? 3nodding jakie ochydki? whee Sig 4 Raticiel biggrin tyle ze scannera nie mam i z aparatuu sa robione gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:02 am
Ja- Yosei Lethiel mraaaaaauuuurrr 4laugh maj ajdol !!! whee heart *podskakooje* xd ... wymiatam! xd ajdol rules! mraaaa !! *skok na niego* oh prosze !! prosze !! podpisz mi sie na dekolcieeeeee !!!! dekolcieeeee !!! heart whee heart xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? co to sa ochydki..? blaugh rysunki sweatdrop bo ja rysowac nie umiem za chiny.. razz hey Ozz bosh jak ja nie lbuie niemca gonk i przepisywac zeszytu z fizy i sprzatac w pokoju gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Nerai Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? eme? 3nodding jakie ochydki? whee Sig 4 Raticiel biggrin tyle ze scannera nie mam i z aparatuu sa robione gonk ...właśnie widać ...bo rys. fajny - tylko w takim stanie wygląda tragicznie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:03 am
Baliaur Ozzwald Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? co to sa ochydki..? blaugh rysunki sweatdrop bo ja rysowac nie umiem za chiny.. razz hey Ozz bosh jak ja nie lbuie niemca gonk i przepisywac zeszytu z fizy i sprzatac w pokoju gonk a ja nie lubie sie zamulac proszkami a musze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:03 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel mraaaaaauuuurrr 4laugh maj ajdol !!! whee heart *podskakooje* xd ... wymiatam! xd ajdol rules! mraaaa !! *skok na niego* oh prosze !! prosze !! podpisz mi sie na dekolcieeeeee !!!! dekolcieeeee !!! heart whee heart xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:04 am
Baliaur Nerai Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? eme? 3nodding jakie ochydki? whee Sig 4 Raticiel biggrin tyle ze scannera nie mam i z aparatuu sa robione gonk wlaśnie PROTESTUJE! prawie nic ni widac crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:05 am
Ja- Yosei Baliaur ...właśnie widać ...bo rys. fajny - tylko w takim stanie wygląda tragicznie... sweatdrop wiem sweatdrop ale dzieki fajno ze sie komus podoba whee a nie mam znajomych w moim miescie z czynnym scanerem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:05 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Lethiel mraaaaaauuuurrr 4laugh maj ajdol !!! whee heart *podskakooje* xd ... wymiatam! xd ajdol rules! mraaaa !! *skok na niego* oh prosze !! prosze !! podpisz mi sie na dekolcieeeeee !!!! dekolcieeeee !!! heart whee heart xd xd xd xd mraaaaaauuu !!! jush nigdy tego nie zmyje !! whee heart xd *mdleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:06 am
Nerai Baliaur Nerai Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? eme? 3nodding jakie ochydki? whee Sig 4 Raticiel biggrin tyle ze scannera nie mam i z aparatuu sa robione gonk wlaśnie PROTESTUJE! prawie nic ni widac crying crying crying niestety... ciezko jest dobrze sfotografowac rysunek cyfrakiem jak sie go w dodatku robi twardym olowkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|