|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:42 am
Witaaaaaaaaaaj 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:42 am
Nerai Lethiel opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] Opcy ałer hiroł !! 4laugh *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* :] 4laugh HA! sprobuj teraz grac twisted leheeeeeeeeeeeeee.. whee pepe ?? xd *szuka przyciskoow na glowie opcego* ninja "play" *wcisk* nie działa !! gonk *wcisk wcisk wcisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:43 am
Lethiel Nerai Lethiel opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] Opcy ałer hiroł !! 4laugh *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* :] 4laugh HA! sprobuj teraz grac twisted leheeeeeeeeeeeeee.. whee pepe ?? xd *szuka przyciskoow na glowie opcego* ninja "play" *wcisk* nie działa !! gonk *wcisk wcisk wcisk*
sprobuj tym twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:44 am
Nerai Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee kas !! .. kochanie skończyl wcześniej zajecia O_o .. idziemy na spacerek w deszczu :> bedziemy po ciebie jak przyjedzie czy tego chcesz czy nie xd blaugh whee As... stare mowiłam ze nic z tego stressed sweatdrop dzis odpada.. ech... aaaaargh.. wlasnie przed chwila dostalam opiepsh O_o ... wrrrrrrrrr... nio i i tak nigdzie wyjsc nie moge crying crying crying masz sie uczyc bla .. stare naaapeeeewno bede stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:45 am
Lethiel Nerai Lethiel kas !! .. kochanie skończyl wcześniej zajecia O_o .. idziemy na spacerek w deszczu :> bedziemy po ciebie jak przyjedzie czy tego chcesz czy nie xd blaugh whee As... stare mowiłam ze nic z tego stressed sweatdrop dzis odpada.. ech... aaaaargh.. wlasnie przed chwila dostalam opiepsh O_o ... wrrrrrrrrr... nio i i tak nigdzie wyjsc nie moge crying crying crying masz sie uczyc bla .. stare naaapeeeewno bede stare doskonale wim cio czujesz crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:47 am
Nerai doskonale wim cio czujesz crying crying crying ale najgorsze ze on jedzie z tych zajec z miedzeshyna mokry przez ten deszcz crying a jak nawet nie moge sie z nim spotkac sad gloopi ojciec siedzi w domu.. i opieprza o wszystko.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:49 am
Lethiel Nerai doskonale wim cio czujesz crying crying crying ale najgorsze ze on jedzie z tych zajec z miedzeshyna mokry przez ten deszcz crying a jak nawet nie moge sie z nim spotkac sad gloopi ojciec siedzi w domu.. i opieprza o wszystko.. stare biedny Chmielaczek Paćka Pa.... crying crying crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:50 am
... ...pompuj pompuj - wypompuj zęze ...pompuj pompuj - wypompuj zęze, choć pompa przy pompie brakuje już rąk... ...tajfun tsunami - musimy się sprężyć... ...pompuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:50 am
gdzie sie wszyscy podziaaaaaaaaaaaaaali eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:51 am
Nerai Lethiel Nerai doskonale wim cio czujesz crying crying crying ale najgorsze ze on jedzie z tych zajec z miedzeshyna mokry przez ten deszcz crying a jak nawet nie moge sie z nim spotkac sad gloopi ojciec siedzi w domu.. i opieprza o wszystko.. stare biedny Chmielaczek Paćka Pa.... crying crying crying gonk buuuuuuuuuu.. moje biedne zmarzniete kochanie !! heart crying .. argh.. stare mam jush serdecznie dosyc tych matoor sweatdrop stressed moze uda mu sie zdobyc monitorek.. to przynajmniej sie klawiatoorki zlapie xd .. nie dam sie oderwac !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:51 am
Nerai Lethiel Nerai doskonale wim cio czujesz crying crying crying ale najgorsze ze on jedzie z tych zajec z miedzeshyna mokry przez ten deszcz crying a jak nawet nie moge sie z nim spotkac sad gloopi ojciec siedzi w domu.. i opieprza o wszystko.. stare biedny Chmielaczek Paćka Pa.... crying crying crying gonk NerAI jak cie tu dawno nie bylo *przytul* 4laugh ja tyz nie lubie mojego ojca.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:53 am
Ja- Yosei ... ...pompuj pompuj - wypompuj zęze ...pompuj pompuj - wypompuj zęze, choć pompa przy pompie brakuje już rąk... ...tajfun tsunami - musimy się sprężyć... ...pompuj...pepe ?? O_o ... brawo !! pospiewaj nam jeszcze 4laugh whee witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul* nie to ze go nie lubie.. ale mnie straaashnie wkoocha.. stare jak mozna byc takim denerwoojacym czlowiekiem O_o .. zawsze sie z nim tylko klooce xp .. grrr..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:55 am
hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare
kto kce zobaczyc moje ochydki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:55 am
Lethiel Ja- Yosei ... ...pompuj pompuj - wypompuj zęze ...pompuj pompuj - wypompuj zęze, choć pompa przy pompie brakuje już rąk... ...tajfun tsunami - musimy się sprężyć... ...pompuj...pepe ?? O_o ... brawo !! pospiewaj nam jeszcze 4laugh whee witaj Bali 4laugh *przytuuuuuuul* nie to ze go nie lubie.. ale mnie straaashnie wkoocha.. stare jak mozna byc takim denerwoojacym czlowiekiem O_o .. zawsze sie z nim tylko klooce xp .. grrr.. ...Bo leje tonami - wiec dalej do pomp ...kolejna fala zalała pokład, choć pompa przy pompie brakuje juz rąk ...starego koja takze zamokła, bo leje tonami - wiec dalej do pomp xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:56 am
Baliaur hmmm ja z powodu mojego ojca sie studii doczekac nie moge stare kto kce zobaczyc moje ochydki?? co to sa ochydki..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|