|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:28 am
Nerai Lethiel Nerai As.. z tego spacerku dzis nic ni bedzie sad ??? why ?? O_o ... tylko mi nie moow ze sie uczysz !! gonk Pawelek ni moze bo ma zajecia... crying jest beznadziejna pogoda.. a poza tym... rodzice kazali mi dzis siedziec w domu i sie uczyc.. bla.. bla ble bla bla.. "jutro matura bla..." gonk OMG !!.. biedny Pawel crying .. nio tak.. on tesh ma matme.. na demna niby tesh siedza i wrzeszczą.. xp .. ale czego sie uczyć ?? sweatdrop .. i tak jush na szybko teraz sie nic nie naumiemy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:29 am
Nerai Lethiel ups XD ... ojejq.. od teraz bedziesh potwoor => kać :] mozesz mnie nazywać chlerą => ać xd xd xd powinnysmy coś tym naszym dwoom wymysić :> łeheeeeeeeeeeeee.... xd Tym dwoom jak im tam ;> xp nio wlasnie nie pamietam :> wiesz o ktoorych moowie ?? takich dwooch dziwnych wrednych zlosliwych slodkich paćkach pa twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:31 am
Lethiel Nerai Pawelek ni moze bo ma zajecia... crying jest beznadziejna pogoda.. a poza tym... rodzice kazali mi dzis siedziec w domu i sie uczyc.. bla.. bla ble bla bla.. "jutro matura bla..." gonk OMG !!.. biedny Pawel crying .. nio tak.. on tesh ma matme.. na demna niby tesh siedza i wrzeszczą.. xp .. ale czego sie uczyć ?? sweatdrop .. i tak jush na szybko teraz sie nic nie naumiemy sad As... czy my zostalysmy same... sweatdrop eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:31 am
//Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:33 am
opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] pufff... a jednak ni jesteśmy same 3nodding witaj tak btw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:34 am
Nerai Lethiel Nerai Pawelek ni moze bo ma zajecia... crying jest beznadziejna pogoda.. a poza tym... rodzice kazali mi dzis siedziec w domu i sie uczyc.. bla.. bla ble bla bla.. "jutro matura bla..." gonk OMG !!.. biedny Pawel crying .. nio tak.. on tesh ma matme.. na demna niby tesh siedza i wrzeszczą.. xp .. ale czego sie uczyć ?? sweatdrop .. i tak jush na szybko teraz sie nic nie naumiemy sad As... czy my zostalysmy same... sweatdrop eek oh .. kas.. eek .. zostwiono nas !! gonk tio gdzie idziemy ?? twisted ninja :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] pufff... a jednak ni jesteśmy same 3nodding witaj tak btw xp hejhej..... sorry jesli zlamalem twoj swiatopoglad wlasnie.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Nerai Lethiel ups XD ... ojejq.. od teraz bedziesh potwoor => kać :] mozesz mnie nazywać chlerą => ać xd xd xd powinnysmy coś tym naszym dwoom wymysić :> łeheeeeeeeeeeeee.... xd Tym dwoom jak im tam ;> xp nio wlasnie nie pamietam :> wiesz o ktoorych moowie ?? takich dwooch dziwnych wrednych zlosliwych slodkich paćkach pa twisted heart tych samych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:35 am
opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] Opcy ałer hiroł !! 4laugh *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* :] 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:37 am
opcy Nerai opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] pufff... a jednak ni jesteśmy same 3nodding witaj tak btw xp hejhej..... sorry jesli zlamalem twoj swiatopoglad wlasnie......... niewiele mam takich do perfidnego lamania ninja xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:38 am
witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee kas !! .. kochanie skończyl wcześniej zajecia O_o .. idziemy na spacerek w deszczu :> bedziemy po ciebie jak przyjedzie czy tego chcesz czy nie xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:39 am
Lethiel opcy //Now Playing Fisz Envee [Fru! #10] Pan Trup [5:56] Opcy ałer hiroł !! 4laugh *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* :] 4laugh HA! sprobuj teraz grac twisted leheeeeeeeeeeeeee.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:41 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee kas !! .. kochanie skończyl wcześniej zajecia O_o .. idziemy na spacerek w deszczu :> bedziemy po ciebie jak przyjedzie czy tego chcesz czy nie xd blaugh whee As... stare mowiłam ze nic z tego stressed sweatdrop dzis odpada.. ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|