|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:16 am
Ozzwald jak sie stresujesz to wpadnij do mnie.. zapodamy sobie po gwizdku.. i bedzie wporzo... xd ... *pac go poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:17 am
Ryhol dobra panie moge was poprzytulac to wam odrazu przejdzie cool cwaniak xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel to dobsh .. xd .. mraaaaaa :] ... xd tio bedziecie o 18 ?? .. bo kochanie ma przyleźć po zajeciach z matmy.. gdzieś tak ok. 16 ?? .. to bysmy wyleźli na suuuuper mokry spacerek w deszczu :] whee xd Doskonały pomysł , tylko nie zakładajcie stanik�w ( Miss mokrego podkoszulka ruleZ ) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol dobra panie moge was poprzytulac to wam odrazu przejdzie cool xd ... czesc, ja bym skorzystał ale jakis taki mało kobiecy jesteś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol dobra panie moge was poprzytulac to wam odrazu przejdzie cool oh jejq !!! 4laugh jakis ty slodki paćka paaaa.. prawda kać ?? 4laugh whee xd *przytuuuuuuuuuul Ryhola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:19 am
PointZer0 Lethiel to dobsh .. xd .. mraaaaaa :] ... xd tio bedziecie o 18 ?? .. bo kochanie ma przyleźć po zajeciach z matmy.. gdzieś tak ok. 16 ?? .. to bysmy wyleźli na suuuuper mokry spacerek w deszczu :] whee xd Doskonały pomysł , tylko nie zakładajcie stanik�w ( Miss mokrego podkoszulka ruleZ ) ninja xd xd xd .... oh !! .. to cudowny pomysl !! .. zaraz zdejme !! 4laugh stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
staram sie jakos wychodowac te piersi ale mi nie idzie blaugh ja bede spadac na obiadek czy sniadanie sam juz niewiem a moze to bedzie podwieczorek (: w kazdym razie idem jesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, ja wracam do polskiego - żegnam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:20 am
Lethiel Ryhol dobra panie moge was poprzytulac to wam odrazu przejdzie cool oh jejq !!! 4laugh jakis ty slodki paćka paaaa.. prawda kać ?? 4laugh whee xd *przytuuuuuuuuuul Ryhola* "KAĆ" potwierdza twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:22 am
PointZer0 Dobra, ja wracam do polskiego - żegnam wszystkich Papapa.. 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:24 am
Nerai Lethiel Ryhol dobra panie moge was poprzytulac to wam odrazu przejdzie cool oh jejq !!! 4laugh jakis ty slodki paćka paaaa.. prawda kać ?? 4laugh whee xd *przytuuuuuuuuuul Ryhola* "KAĆ" potwierdza twisted ups XD ... ojejq.. od teraz bedziesh potwoor => kać :] mozesz mnie nazywać chlerą => ać xd xd xd powinnysmy coś tym naszym dwoom wymysić :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:25 am
Lethiel Nerai As.. z tego spacerku dzis nic ni bedzie sad ??? why ?? O_o ... tylko mi nie moow ze sie uczysz !! gonk Pawelek ni moze bo ma zajecia... crying jest beznadziejna pogoda.. a poza tym... rodzice kazali mi dzis siedziec w domu i sie uczyc.. bla.. bla ble bla bla.. "jutro matura bla..." gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:28 am
Lethiel ups XD ... ojejq.. od teraz bedziesh potwoor => kać :] mozesz mnie nazywać chlerą => ać xd xd xd powinnysmy coś tym naszym dwoom wymysić :> łeheeeeeeeeeeeee.... xd Tym dwoom jak im tam ;> xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|