|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:07 am
Ryhol to moe ja moge wpasc xd wybierz ryz ryz ryz ryz ryz pamietaj Ryz xp a sos to jakis pikantny do mielonego to niewiem jaki bedie pasowac. mraaa.. ryzoos :] heart ... ale z makaronem tesh dobre xd .. aaaargh.. dyleeeemat xd a co do sosu .. to nie mam pojecia O_o .. moze zostawie bez ?? .. bo miesko pyszniootkie jush z tymi przyprawami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:08 am
PointZer0 Matura...... Matura........ Matura......... gonk Witam wszystkich aaaaaaargh..... scream scream scream xd *pac go poducha* ciocho siedź !! xd *przytuuuuuul* witaj 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:09 am
WITAM WSZYSTKICH... xd
.......moj..... komp.... sli.....maczy.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:09 am
matura kojarzy mi sie z nalewkami........... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:10 am
W zasadzie też kieruje sie owym logicznym zdaniem , bo przecież I tak matura i świadectwo to papierek którym można pomachać przed oczami pani z dziekanatu zanim podetrze sobie nim zad , ale hm..... stresik jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:10 am
PointZer0 Matura...... Matura........ Matura......... gonk Witam wszystkich nie histeryzuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:11 am
Nerai WITAM WSZYSTKICH... xd .......moj..... komp.... sli.....maczy.... eek Kaś !!!!!!! 4laugh *skok na nią* *przytuuuuuuuuuuul* *przeeeeeeeeeetuuuuuuuuurl* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:11 am
PointZer0 W zasadzie też kieruje sie owym logicznym zdaniem , bo przecież I tak matura i świadectwo to papierek którym można pomachać przed oczami pani z dziekanatu zanim podetrze sobie nim zad , ale hm..... stresik jest sweatdrop eek Caramba.... i pomyslec ze jeszcze dzis rano sie nie stresowałam.. ARGH... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:12 am
Nerai PointZer0 W zasadzie też kieruje sie owym logicznym zdaniem , bo przecież I tak matura i świadectwo to papierek którym można pomachać przed oczami pani z dziekanatu zanim podetrze sobie nim zad , ale hm..... stresik jest sweatdrop eek Caramba.... i pomyslec ze jeszcze dzis rano sie nie stresowałam.. ARGH... xp przestań dzadoowko bo i mi sie udzieli !! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:13 am
Lethiel Nerai WITAM WSZYSTKICH... xd .......moj..... komp.... sli.....maczy.... eek Kaś !!!!!!! 4laugh *skok na nią* *przytuuuuuuuuuuul* *przeeeeeeeeeetuuuuuuuuurl* 4laugh whee
Aś xd mrrraa...
juz nic ni mowie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:14 am
Lethiel Nerai PointZer0 W zasadzie też kieruje sie owym logicznym zdaniem , bo przecież I tak matura i świadectwo to papierek którym można pomachać przed oczami pani z dziekanatu zanim podetrze sobie nim zad , ale hm..... stresik jest sweatdrop eek Caramba.... i pomyslec ze jeszcze dzis rano sie nie stresowałam.. ARGH... xp przestań dzadoowko bo i mi sie udzieli !! gonk xd jak sie stresujesz to wpadnij do mnie.. zapodamy sobie po gwizdku.. i bedzie wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Matura...... Matura........ Matura......... gonk Witam wszystkich nie histeryzuj... wlasnie! opanowanie to podstawa!! 4laugh [ gonk gonk gonk ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra panie moge was poprzytulac to wam odrazu przejdzie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:15 am
Nerai Lethiel Nerai WITAM WSZYSTKICH... xd .......moj..... komp.... sli.....maczy.... eek Kaś !!!!!!! 4laugh *skok na nią* *przytuuuuuuuuuuul* *przeeeeeeeeeetuuuuuuuuurl* 4laugh whee
Aś xd mrrraa...
juz nic ni mowie ninja to dobsh .. xd .. mraaaaaa :] ... xd tio bedziecie o 18 ?? .. bo kochanie ma przyleźć po zajeciach z matmy.. gdzieś tak ok. 16 ?? .. to bysmy wyleźli na suuuuper mokry spacerek w deszczu :] whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|