|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:46 am
buuuuuu... forums nie działaja crying stare .. ja cie na mojego queścika domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:47 am
Lethiel buuuuuu... forums nie działaja crying stare .. ja cie na mojego queścika domokun heart a wiesz ile ja rzeczy chce, a ich nie posiadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:48 am
opcy Lethiel opcy net mi zwalnia bo sciagam Blur - Think Tank Skalpel - Polish Jazz EP Skalpel - Virtual Cuts Gorillaz - Demon Days ...ale lag....... to wlacz sobie jeszcze gaia fishing :] .. wtedy to dopiero bedzie lag xd .. nie dzieki......... xp starczy mi taki jaki mam........ psoojzabawo xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:49 am
Ozzwald Lethiel buuuuuu... forums nie działaja crying stare .. ja cie na mojego queścika domokun heart a wiesz ile ja rzeczy chce, a ich nie posiadam... bla .. ech.. troodno.. jakos przezyje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:53 am
Lethiel opcy Lethiel opcy net mi zwalnia bo sciagam Blur - Think Tank Skalpel - Polish Jazz EP Skalpel - Virtual Cuts Gorillaz - Demon Days ...ale lag....... to wlacz sobie jeszcze gaia fishing :] .. wtedy to dopiero bedzie lag xd .. nie dzieki......... xp starczy mi taki jaki mam........ psoojzabawo xp xd a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:55 am
opcy a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd yay !! 4laugh ... ja za dwie godzinki najprawdopodobniej bede robic obiad sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:58 am
Lethiel opcy a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd yay !! 4laugh ... ja za dwie godzinki najprawdopodobniej bede robic obiad sweatdrop xp a ja moze sniadanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:58 am
Lethiel opcy a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd yay !! 4laugh ... ja za dwie godzinki najprawdopodobniej bede robic obiad sweatdrop xp a co bedzie na obiad...... bo moze wpadne...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:01 am
opcy Lethiel opcy a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd yay !! 4laugh ... ja za dwie godzinki najprawdopodobniej bede robic obiad sweatdrop xp a co bedzie na obiad...... bo moze wpadne...... wink hehe.. xd .. nie mozesz.. bo ty masz robic odslooch :> bedzie miesko mielone podsmashone z bazylia i czosnkiem.. (jush wczoraj podsmashone) .. tylko musze jeśzcze mymyslić do tego jakiś sos.. i wybrac pomiędzy makaronem a ryżem xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:02 am
Ozzwald Lethiel opcy a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd yay !! 4laugh ... ja za dwie godzinki najprawdopodobniej bede robic obiad sweatdrop xp a ja moze sniadanie... a ja dzisiaj wreszcie zjadlam sniadanko o poshadnej porze :] .. godzinke temu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:02 am
Lethiel opcy Lethiel opcy a za dwie godzinki bede robil odsluch! xp xp xd yay !! 4laugh ... ja za dwie godzinki najprawdopodobniej bede robic obiad sweatdrop xp a co bedzie na obiad...... bo moze wpadne...... wink hehe.. xd .. nie mozesz.. bo ty masz robic odslooch :> bedzie miesko mielone podsmashone z bazylia i czosnkiem.. (jush wczoraj podsmashone) .. tylko musze jeśzcze mymyslić do tego jakiś sos.. i wybrac pomiędzy makaronem a ryżem xd 3nodding ja bym zjadl kielbase z pieca i do tego wypil piwo... co za pomysl na sniadanie... ide wstawic kielbase do pieca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:04 am
to moe ja moge wpasc xd wybierz ryz ryz ryz ryz ryz pamietaj Ryz xp a sos to jakis pikantny do mielonego to niewiem jaki bedie pasowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:04 am
Ozzwald ja bym zjadl kielbase z pieca i do tego wypil piwo... co za pomysl na sniadanie... ide wstawic kielbase do pieca... heh.. smacznego wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:05 am
Matura...... Matura........ Matura.........
gonk
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:06 am
Ozzwald ide wstawic kielbase do pieca... masochista......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|