|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:06 am
BeeWolf_san Ozzwald ]Goth bless[ BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony. Bo Azathoth zjadl twoja dusze! scream domokun to nie Azathoth to voodka... wsumie wersja ozzwalda sie trzyma bardziej kupy . Vodka? A coz to za bog ciemnosci? Z jakiej mitologii on pochodzi? eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:08 am
]Goth bless[ Vodka? A coz to za bog ciemnosci? Z jakiej mitologii on pochodzi? eek xp nie znasz Voodki, to najpotęrzniejsza postac podziemia, z Voodka nie wygrasz ty ja w morde a ona cie na ziemie. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:13 am
BeeWolf_san ]Goth bless[ Vodka? A coz to za bog ciemnosci? Z jakiej mitologii on pochodzi? eek xp nie znasz Voodki, to najpotęrzniejsza postac podziemia, z Voodka nie wygrasz ty ja w morde a ona cie na ziemie. domokun xd xd xd No to faktycznie... sam Azathoth powinnien jej sluzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:14 am
]Goth bless[ BeeWolf_san ]Goth bless[ Vodka? A coz to za bog ciemnosci? Z jakiej mitologii on pochodzi? eek xp nie znasz Voodki, to najpotęrzniejsza postac podziemia, z Voodka nie wygrasz ty ja w morde a ona cie na ziemie. domokun xd xd xd No to faktycznie... sam Azathoth powinnien jej sluzyc No Ba, A gdzie sie podział pogromca Voodki ozzwald ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:19 am
BeeWolf_san ]Goth bless[ BeeWolf_san ]Goth bless[ Vodka? A coz to za bog ciemnosci? Z jakiej mitologii on pochodzi? eek xp nie znasz Voodki, to najpotęrzniejsza postac podziemia, z Voodka nie wygrasz ty ja w morde a ona cie na ziemie. domokun xd xd xd No to faktycznie... sam Azathoth powinnien jej sluzyc No Ba, A gdzie sie podział pogromca Voodki ozzwald ? domokun cisza przed burza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:23 am
Ozzwald BeeWolf_san ]Goth bless[ BeeWolf_san ]Goth bless[ Vodka? A coz to za bog ciemnosci? Z jakiej mitologii on pochodzi? eek xp nie znasz Voodki, to najpotęrzniejsza postac podziemia, z Voodka nie wygrasz ty ja w morde a ona cie na ziemie. domokun xd xd xd No to faktycznie... sam Azathoth powinnien jej sluzyc No Ba, A gdzie sie podział pogromca Voodki ozzwald ? domokun cisza przed burza... no coś ty "cisza?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:27 am
witajcie 4laugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:29 am
no... juz po burzy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:30 am
witaj yoghoorthciq 4laugh xd *przytuuuuuuuuuuuul* ninja *wdrap na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taaaa zdrowie twoje w gardlo moje bo twojego szkoda, czy jak to tam szlo (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:32 am
Ryhol taaaa zdrowie twoje w gardlo moje bo twojego szkoda, czy jak to tam szlo (: O.o ninja *zeskok z glowy opcego* witaj 4laugh *podaje lapke* whee *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:32 am
Ryhol taaaa zdrowie twoje w gardlo moje bo twojego szkoda, czy jak to tam szlo (: czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:34 am
witaj Ozziu *przytuuuuuuuuul* jak tam przygotowania do jutra ?? .. bo ja niezabardzo wiem jak moge sie przygotować O_o trzeba było grzecznie czytać lektoorki jak kazali stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|