|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:37 am
]Goth bless[ Witam... ja pierdole... poczatek dnia i juz totalnie zly :/ Do tego jeden z moich klientow chce oszukac mnie na 10k i mowi ze zadnego rysunku nie zamawial gonk Hmm.. chyba powinienes brac zaliczki nastepnym razem 3nodding Zglos to modom, oni to sprawdza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam... ja pierdole... poczatek dnia i juz totalnie zly :/ Do tego jeden z moich klientow chce oszukac mnie na 10k i mowi ze zadnego rysunku nie zamawial gonk a masz gdzies dowod ze zamawial? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LuiZaho ]Goth bless[ Witam... ja pierdole... poczatek dnia i juz totalnie zly :/ Do tego jeden z moich klientow chce oszukac mnie na 10k i mowi ze zadnego rysunku nie zamawial gonk Siemka.... Wyluzuj i zgłoś do moderatora czy admina czy do kogo tam się zgłasza. Swietna sygnaturka xd xd xd Dzieki.. Wlasnie zrobilem swoj vampiryczny ava edit... Czek dys aut..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:39 am
Omega Sun ]Goth bless[ Witam... ja pierdole... poczatek dnia i juz totalnie zly :/ Do tego jeden z moich klientow chce oszukac mnie na 10k i mowi ze zadnego rysunku nie zamawial gonk Hmm.. chyba powinienes brac zaliczki nastepnym razem 3nodding Zglos to modom, oni to sprawdza Masz racje.. do tego ja, zawsze ufny ludziom tego obrazka nawet nie osamplowalem gonk xp Ale mam PM'ka od klienta, w ktorym dokladnie zamawia ten wlasnie rysunek.. Juz mu przedstawilem dowody, ciekawe co on na to... pewnie mnie oleje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:45 am
]Goth bless[ Masz racje.. do tego ja, zawsze ufny ludziom tego obrazka nawet nie osamplowalem gonk xp Ale mam PM'ka od klienta, w ktorym dokladnie zamawia ten wlasnie rysunek.. Juz mu przedstawilem dowody, ciekawe co on na to... pewnie mnie oleje stare Napisz PM do moderatora wyspecjalizowanego w sklepikach z artami (na ogol zakladaja w tym dziale przyklejone topiki) Przedstaw im quoty z maili klienta i napewno wyjasna sprawe a goscia wpisz na czarna liste w swoim sklepiku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:47 am
Omega Sun ]Goth bless[ Masz racje.. do tego ja, zawsze ufny ludziom tego obrazka nawet nie osamplowalem gonk xp Ale mam PM'ka od klienta, w ktorym dokladnie zamawia ten wlasnie rysunek.. Juz mu przedstawilem dowody, ciekawe co on na to... pewnie mnie oleje stare Napisz PM do moderatora wyspecjalizowanego w sklepikach z artami (na ogol zakladaja w tym dziale przyklejone topiki) Przedstaw im quoty z maili klienta i napewno wyjasna sprawe a goscia wpisz na czarna liste w swoim sklepiku. Poczekam jeszcze jedna dobe na odpowiedz.. moze sprawa sie wyjasni.. a sklepiku jeszcze nie mam, bo juz na dzien dzisiejszy mam narazie mnostwo klientow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:58 am
xp
e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:59 am
BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:01 am
BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony. Bo Azathoth zjadl twoja dusze! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:02 am
Omega Sun BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony. xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:03 am
]Goth bless[ BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony. Bo Azathoth zjadl twoja dusze! scream domokun to nie Azathoth to voodka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:03 am
]Goth bless[ BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony. Bo Azathoth zjadl twoja dusze! scream domokun wiesz nie znam kolesia ale to kusza mozliwe ... :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:04 am
Ozzwald ]Goth bless[ BeeWolf_san xp e czesc, czuje sie wewnetrzsznie zjedzony. Bo Azathoth zjadl twoja dusze! scream domokun to nie Azathoth to voodka... wsumie wersja ozzwalda sie trzyma bardziej kupy .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|